Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Perm Ban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemasz, ostatnio na serwerze niestety otrzymałem Perm bana, oczywiście nie wyjaśnionego i bez przyczyny. Poprzedni admini dawali mi Temp bany na 300 minut, bo nie mieli jeszcze praw do częstowania permem, to po prostu reset kompa i ip się zmieniło, i wchodziłem na serwer. Lecz teraz niestety nie mogę, i dlatego pytam Was, czy jest jakaś możliwość ominięcia tego Perm Bana? CoD4 oczywiście oryginalny. Jakieś programy, sposoby? Będę wdzięczny jak by ktoś chciał służyć mi pomocą.

Dzięki ;)

beznazwywj.png
Opublikowano

Siemasz, ostatnio na serwerze niestety otrzymałem Perm bana, oczywiście nie wyjaśnionego i bez przyczyny. Poprzedni admini dawali mi Temp bany na 300 minut, bo nie mieli jeszcze praw do częstowania permem, to po prostu reset kompa i ip się zmieniło, i wchodziłem na serwer. Lecz teraz niestety nie mogę, i dlatego pytam Was, czy jest jakaś możliwość ominięcia tego Perm Bana? CoD4 oczywiście oryginalny. Jakieś programy, sposoby? Będę wdzięczny jak by ktoś chciał służyć mi pomocą.

Dzięki ;)

Bana otrzymuje się na guid'a lub ip. Rzadko się bawią w ip także zmień klucz i graj dalej.

Opublikowano (edytowane)

Nie widzisz, że napisałem że CoD oryginalny? Skoro oryginalny to i Cd-Key oryginalny ... W pirata się nie bawię :O, no ale skoro to będzie ostateczne rozwiązanie to będę skazany.

Edytowane przez Luciann58
beznazwywj.png
Opublikowano

Nie widzisz, że napisałem że CoD oryginalny? Skoro oryginalny to i Cd-Key oryginalny ... W pirata się nie bawię :O, no ale skoro to będzie ostateczne rozwiązanie to będę skazany.

Widzę i Ci odpisałem. Perm to perm.

Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...