Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polskie klany cziterskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam ! jestem tu nowy na tym forum bo odnalazlem je przez przypadek i widze ze dział o Enemy Territory nie umarł :)

mam jedno pytanie czy istnieje jakis klan polski cheaterski bo póki co to widze ze na 2.55 królują dwa klany [ETO] i [deF]

moze sie myle i jest wiecej ale czy jest jakis polski ?

sam gralem w klanach cziterskich mniej wiecej przez 4 lata i mam doswiadczenie dlatego pytam ale nie oczekuje konkretnej odpowiedzi bo widze ze duzo tutaj osob malo doswiadczonych

co opisuja boty n7 czy iprokke a na nich sie teraz nie gra chyba ze na oldschool serwerach (mowie o wersji 2.55 ET - bo tam sie wszystko toczy)

mam zamiar utworzyc klan i zebrac polaków w jeden skład bo wiem ze zajawkowiczów na czity jest duzo

mogę wam odpowiedziec na kazde pytanie jakie chcecie w zamian za odpowiedz na moje pytanie

pozdrawiam

XFuzz

@PS: do wglądu mozecie obczaic historie na forum mojego klanu ktory umarł śmiercia naturalną

To jest ukryta treść, proszę

Edytowane przez XFUZZ
Opublikowano

dużo osób na wh jedzie, najczęściej na servach bez pb. W każdym z "normalnych" klanów są tacy goście :P

Opublikowano

wiem o tym że na wh duzo ludzi ciśnie ;] PB upadło ;] a chodzi mi o klany cziterskie cheat vs cheat ;]

Opublikowano

to sie na fragi gra, w takim "trybie" ?? Bo obj to raczej nie da rady zrobić :P

Nigdy nie widziałem takiego sparingu..

Opublikowano

spary są normalnie ale scena cziterska jest już mała jak 3 klany istnieja i kazdy prawie na linuxowych cheatach gra lub na prywatnych z netCoders

miałem niedawno filmiki na xfire ze sparu dwóch klanów na obj . normalnie obj sie gra ale spawn za to co 3 sekundy wiec akcja sie toczy szybko :)