Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

logowanie po banie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż dostałem bana na 15 dni okkk... mineło te 15 dni instaluje combata (usunolem zeby kompa nie zaśmiecał ) no i teraz loguje sie itd... itp ... i wyskakuje ze zostalem zbanowany na permanenta przez admina o.O a na stronie nexona pisze ze zostałem odbanowany prosze o szybkie odpowiedzi <_< <_<

Opublikowano

No nie wiem... Jak ci piszą, że jesteś odbanowany, a w grze ci wyskakuje, że masz bana na perma... to zrób im screena i wyślij im...

Opublikowano

emm. pewnie dali ci bana na adres sieciowy, ale później odbanowali, ale nie odbanowali tego adresu.

nigdy z takim czymś się nie spotkałem, ale dla pewności zmień ten adres karty mac.

jak zmienić >

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Albo tak jak Up albo jeszcze poczekaj :D

Ale proponuje zmienic adres karty , bo to jest calkiem mozliwe , bo nexon uwala sie tylko nato.

Specjalista
Opublikowano

nie ma na co czekać pisz do nich, i nie próbuj logować się więcej bo jeśli dostałeś bana na MAC to może Ci automatycznie zbanować na perma

a za co ban?

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

bana dostalem podobno za glitchy <_< <_< <_< tak jest to możliwe tylko ze glitchowalem 1 w 1 rundzie w 1 grze w tym 1 miesiącu mam nawet linka tego d**ila co mnie zbanował tu macie film : http://www.youtube.com/watch?v=DJiyQHFY-eg&feature=related

jego autorem jest MrJurgelo on jak go widze plakac mi sie chce jak widze na kogo donosi poatrzylem chcial zbanowac kogos kto stal w oknie i go zabil o.O O.o bana dostałem na 15 a potem nexon napisal jeszcze ze on napisal :rolleyes: ze mialem tele kila o.O i nieskonczone hp screena nie moge zrobic bo post usunolem bylem tak wsciekly :DD po prostu gram w ta gre 2 lata i zostalem zbanowany za byle g***o

Opublikowano

@psycho_1

Dostałeś bana i na stronie można się normalnie logować tylko, że już do gry nie wejdziesz... Wiem, bo nexon zbanował mi już 3 konta( 2LT+).. Chyba, że o coś innego Ci chodzi

Opublikowano

bana dostalem podobno za glitchy <_< <_< <_< tak jest to możliwe tylko ze glitchowalem 1 w 1 rundzie w 1 grze w tym 1 miesiącu mam nawet linka tego d**ila co mnie zbanował tu macie film : http://www.youtube.com/watch?v=DJiyQHFY-eg&feature=related

jego autorem jest MrJurgelo on jak go widze plakac mi sie chce jak widze na kogo donosi poatrzylem chcial zbanowac kogos kto stal w oknie i go zabil o.O O.o bana dostałem na 15 a potem nexon napisal jeszcze ze on napisal :rolleyes: ze mialem tele kila o.O i nieskonczone hp screena nie moge zrobic bo post usunolem bylem tak wsciekly :DD po prostu gram w ta gre 2 lata i zostalem zbanowany za byle g***o

Wybacz ale co do tego filmiku moim zdaniem ewidentnie używałeś glitcha .

Koleś nie mógł cię zabić do tego ten spam naboi z góry a ty dalej life.

@Mój kolega dostał bana za medy w wodzie gdyż nie dało rady ich rozwalić .

9368_gold.png

Opublikowano

No to już nic Ci nie pomoże. Jawnie łamałeś zasady gry, więc odwołanie Ci nie pomoże...

Sprawa chyba wyjaśniona

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

tak uzywalem glitcha 1 raz w 1 rundzie w 1 grze w 1 miesiacu w jednym roku i co ban hhaaahha <_< <_< :angry: :angry: o.O O.o

Nie wiem co jest w tym dziwnego dla Cb... Używałeś glitcha/buga = łamałeś zasady gry = masz banna...

W ogóle to już chyba topic mozna zaknąć....

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Chodź używałeś raz to zostałeś złapany na gorącym uczynku.

To wystarczy .

Tak to prawda temat został wyjaśniony.

Close

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...