Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Bardzo dziwny błąd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Gram na servie mylatspvp - server jest swietny, zero lagow, wszystko git majonez, ale mam jeden problem. Mianowicie gdy chce dodac punkty statusu nie da sie, klikam na plusika i nic, gdy klikam caly czas po chwili mnie wylogowywuje. To samo dzieje sie gdy mnie ktos zabije, nie da sie wstac w tym samym miejscu ani w miescie, gdy dluzej klikam na ikonki wylogowywuje mnie. Nie moge wyzwac kogos na pvp, ani zaakceptowacw, nie moge dodac do pt, przyjaciela, gildii, jedynie moge otworzyc handel i szept. Gdy wsiade na konia nie da sie z niego zejsc, ani przez komende ctrl+h ani klikajac na zejdz. Gram w metina juz bardzo dlugo, gralem na pl, roznych privach, polskich,zagranicznych, ale nigdy nie mialem takikiego problemu. Gram na ich cliencie. Co dziwne inni nie maja tego problemu, gdy ktos ich zabije normalnie wstawaja itd.. Moze mi ktos pomoc ? Z gory dzieki, beda lecialy plusy, minusy co tam chcecie. JUŻ OK, temat usunąć

Edytowane przez `Mafka.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...