Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Witam! Gram na serwie RPG-club x1000 i wiem że to głupie ale brakuje mi ciągle kasy. Zauważyłem żę tam dużo ludzi skupuje Trybiki (serwerowe coiny) i oto moje pytanie: gdzie najszybciej na te trybiki nazbierać?????

Jak byłem 1 raz w kratei's cube to dostałem tylko 10 fantasy coins a dopiero za 100 fantasy coinów jest 1 trybik :(. Gra ktoś może na tym serwie albo grał i doradzi początkującemu graczu gdzie szybko się dorobić fortuny :) adeny lub trybików?? Bardzo, bardzo dziękuję z góry za pomoc.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Również gram na woym serwerze pod nickiem : LubieZabijac jbc. I dołączam się do prośby bo nigdzie nie mogę znaleść nic na temat ego gdzie szybko się dorobić adeny lub gdzie wgl wydropić trybiki

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Cześć

Nie gram tam,ale spróbuje pomóc...

Możliwe, że "Trybiki" lecą z RB'ków lub są specjalne farmy na to, oczywiście to może być reward za voty.

Poszukajcie, popytajcie, popróbujcie;)

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...