Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Graphic] C2D vs Tamis

C2D

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Pojedynek Graficzny

Wyzywający: C2D

Wyzywany: Tamis

Kategoria: Sygnatura

Tematyka: Dowolna

Czas: 1 dzień

Notka: Rewanż... moja praca jest gotowa, poświęciłem na nią dosłownie kilka minut. Gratuluję wygranej w GT, a właściwie POMYSŁU na logo. Bo ja żadnego nie miałem, więc walnałem pizze z teksturkami... no ale nie ważne.

Wygenerowane przez generator KomputeromaniaK'a

Opublikowano

Akurat mi się nudziło :D

Przyjmuję.

@EDIT

1305909174-U170772.png

Dawaj swoją prackę :)

@down

Wiem, wiem. Jak się staram to mi nie wychodzi. Jak robię na odwal to fajna praca wychodzi xD

1328997611-U170772.png

Opublikowano

C2D

Tamis zepsuł klimat jaki był w oryginale.

C2D podoba mi się, tylko światła troszkę nie wyszły, ale to nie zmienia faktu, bo i tak głosuje właśnie na C2D. :D

Opublikowano

Tamis zdecydowanie. zajebiste.

Tutoriale Minecraft:

Mody:

http://www.mpcforum.pl/topic/361079-mod-nazywanie-pupila/

http://www.mpcforum.pl/topic/360910-modpokeballs-pokemon/

Cs 1.6:

http://www.mpcforum.pl/topic/362003-tutduzy-ping-wejdz/page__p__2559165#entry2559165

Opublikowano

TamiS. Dlaczego? Dlatego, że Twoja praca, Maggot jest prześwietlona oraz panuje na niej pustka <_<.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Swój głos oddaje na TamiS dlaczego? bo bardziej mi się podoba, praca C2D jakaś taka pusta mi sie wydaje :P

2nbcax2.jpg

Rekrut
Opublikowano

Dobra gz ale i tak odwaliłeś słabszą pracę patrząc na ten zjebany smuż po bokach, brak światła, głębi, zepsucie klimatu i najebanie niepotrzebnych pędzli.

Jestem ciekaw ilu kolegów zaprosiłeś do tego tematu, z tego co widzę to nawet brat głosował... noo super.

Również jestem ciekaw ile sekund patrzeliście się na te sygnatury. 2 sekundy, 5 ?

A większość głosujących nie ma żadnego pojęcia o grafice, głosują na ładniejszą na 1 rzut oka, z tym że nie widzieli Twojego stocka. Super.

Tak powinno się przerobić Twojego stocka (około 10 minut, bo się bawiłem trochę):

21maj.png

Jest światło? - jest. jest głebia ? - jest. Jest ten klimat ? - jest..

Opublikowano

Oo gdyby on dał taką sygne jak ty zrobiłeś to chyba bym go wyśmiała. Jeden wielki nalot po bokach.

Znów się burzysz ,że przegrywasz... ogarnij się człowieku i weź się do roboty. Zacznij tuty czytać to wtedy będziesz wygrywał.

Dlaczego uważasz ,że powinniśmy glosować na Ciebie a nie na TamiS'a skoro w swoją prace włożyłeś hmmm 3 min?

I to stracone 3 min...

Opublikowano

21maj.png

To się pustka nazywa ! Nie wiem czego, ale Twoje prace są takie puste o.O

1328997611-U170772.png

Rekrut
Opublikowano

Oo gdyby on dał taką sygne jak ty zrobiłeś to chyba bym go wyśmiała. Jeden wielki nalot po bokach.

Znów się burzysz ,że przegrywasz... ogarnij się człowieku i weź się do roboty. Zacznij tuty czytać to wtedy będziesz wygrywał.

Dlaczego uważasz ,że powinniśmy glosować na Ciebie a nie na TamiS'a skoro w swoją prace włożyłeś hmmm 3 min?

I to stracone 3 min...

Stracone 3 minuty to Twój komentarz.

Spadaj z tutorialami.

Mój styl i tyle, jednym się podoba , innym nie. Po to zrezygnowałem z galerii żeby uniknąć takich komentarzy.

Zwaliłem trochę jedną teksturką ale przynajmniej jest dobrze wykonana.

Nie burzę, bo chuj mnie to obchodzi, że przegrywam, jak dla mnie to wygralem, bo jego praca to dno - w przeciwieństwie do tej z GT , wtedy wiedziałem od początku, że przegram. A tu ? Dziwię się po prostu jak możecie na niego głosować -.-'

To się pustka nazywa ! Nie wiem czego, ale Twoje prace są takie puste o.O

Odezwał się znaffca.

Więcej już nie pisze.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

TamiS, fajna praca, taki klimat fajny ma :D

Rekrut
Opublikowano

TamiS, fajna praca, taki klimat fajny ma :D

No to żeś dojebał frajerze. Każdy wie że klimat został zepsuty na tej pracy, a ty, znaffco kurwa, twierdzisz, że ma fajny ?

Będziesz się teraz zemścił za to że opublikowałem twojego cracka do ibota?

wyjdź kurwa 13 latku z tego tematu, bo to nie miejsce na ciebie.

Najpierw brat który się gówno zna.

Potem jego kolega.

A teraz ten śmieć który robi wszystko na moją niekorzyść, konfident i śmieć, tyle.

Opublikowano

No to żeś dojebał frajerze. Każdy wie że klimat został zepsuty na tej pracy, a ty, znaffco kurwa, twierdzisz, że ma fajny ?

Będziesz się teraz zemścił za to że opublikowałem twojego cracka do ibota?

wyjdź kurwa 13 latku z tego tematu, bo to nie miejsce na ciebie.

Najpierw brat który się gówno zna.

Potem jego kolega.

A teraz ten śmieć który robi wszystko na moją niekorzyść, konfident i śmieć, tyle.

Czyli nie umiesz przegrywać <_<

1328997611-U170772.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...