Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 2 Assasin of King Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na wstępie mowie, że sprawdzałem na systemreq(...)cyri jak sprawa, i widzę, że karta graficzna i procek nie pójdą, lecz spełniają wymagania jeśli chodzi o detale. Po prostu chce wiedzieć jak gra mi będzie chodzić.

Iż jestem fanem Sagi Wiedźmina, a dopiero wczoraj przyjechałem, chciałbym pobiedź do Empiku i kupić grę, ale sęk w tym czy Ona mi pójdzie. Sprawdzałem na stronkach pisało, że pójdzie lecz nie do końca na minimalnych. Z tego co widziałem, kwestia była tylko nazwy firmowej karty graficznej i procka, bo moje detale miałem dużo wyższe od minimalnych.

Mój komputer:

CPU:Intel® Pentium® Dual CPU E2220 @ 2.40GHz

RAM: 2 GB

OS: Microsoft Windows Vista Home Basic Edition Service Pack 2 (build 6002), 32-bit

Video Card: ATI Radeon HD 3400 Series

Windows Vista

Minimalne wymagania sprzętowe Wiedźmina 2:

Procesor: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz lub podobny AMD

Karta graficzna: GeForce 8800 512 VR lub podobna karta ATI

Pamięć RAM: 1 GB dla Win XP (2 GB dla Win Vista)

Dysk twardy: 8GB na grę i 8GB na materiały bonusowe

Dodam jeszcze, że Wiedźmin 1, Spider-man Web of Shadow, Prototype, Ninja Blade, Terminator Salvation działały mi na troche ponad minimalnych bez zarzutów, a to są hard gry.

Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Masz viste ja mam xp masz 2gb ja mam 1gb ram czyli praktycznie to samo :P mi tak samo na medium wiesiek 1 chodzi spider man 3 na najwyższych bez lagg, ja ściągam wieśka 2 to Ci napiszę czy mam lag itd. za 2 dni powinien być jak mi się nie będzie ciął zbytnio to kupuje oryginał :D

Opublikowano

Też mam nieco podobny komp i masz niskie szanse na grę bez zacięcia. U mnie to się cieło że hej. Znaczy dało się grać trochę ale chodzenie a nie mówiąc o walce masakra lagamii. Polecam zainwestować w lepszego kompa.

76561197995014005.png