Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam stworzylem ten temat po to zeby mozna bylo sobie pogadac o grze wiec zaczne gra ciekawa i to bardzo a dzis cos ciekawego odkrylem na moim swiecie :) wiecei moze co to jest a potem byla jakas kopalnia zeszlem w dol a tak jakas gigantycza czaszka co mi zadala 9999 obrazen oO

zdjecie:

terrariamiasto.png

Edit dodane kolejne zdjecie oO

bossoa.png

Edytowane przez Nostale
Opublikowano

ogólnie o grze , dosyć ciekawa ;)

Hmm no wciągać akurat nie wciąga ;)

no chyba że niektórych ''noł - lajfóf ''

Tak ogółem polecam :)

dominiq.png

Sygnatura & avatar zrobiony przez

Equ.

- - - - -

Opublikowano

Gra ma potencjał, mi się bardzo, bardzo podoba. Moim zdaniem lepsza od Minecrafta,(ale to tylko moje zdanie.), więcej mobów, itemsów.

Tylko ta 2 d, mi nie przeszkadza ale gra jest świetna

Polecam !

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Gierka wymiata. No dobra przesadziłem ale na odpoczynek od minecrafta się przyda. Dużo mobów, itemki i magia. Jako, że jestem leniwy i ze spoilerami na komie mi się nie chce bawić, strzelam, że natrafiłeś na bossa.

Opublikowano

Mi gra się bardzo podoba. Mam trochę problemów, jak na "noobka" przystało, ale da radę. 100 razy lepsza od minecrafta, łatwiejszy crafting itp.

Polecam i czekam na pierwsze serwery no-hamachi/dedyki.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Można pograć, dosyć dużo przeróżnych itemów które urozmaicają naprawdę tą grę, jedynie co mnie denerwuje to te slimy, na początku jest w cholerę ciężko.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

@ up prosze

To jest ukryta treść, proszę

Bardzo gra mi się spodoba i chyba dlatego ze jest w 2d

Mam małą nadzieje ze będzie więcej ogarniętych gracz niż w minecraft :)

Opublikowano

Polecam gierkę. Choć jest 2d, to jest bardzo fajna. Dużo mobów, itemów, wiele możliwości.

Ogólnie zachęcam do gry. No ale slimy wkurzają i to bardzo :P. Zwłaszcza na początku.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Tak o grze to w miarę fajna :D

Lecz muzyka nie jest "klimatyczna" do gry ;/

Terraria podoba mi się bardziej niż Minecraft, bo jest więcej potworów, itemów i jest lepszy crafting :D

Ocena: 7,5/10

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

To co tam masz na SS'ach, to dungeon. Aby do niego wejść musisz pokonać Skeletrona, w którego zamienia się staruszek. Trzeba po prostu w nocy do niego pójść i pogadać.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Grałem i jak dla mnie z minecraftem nie ma szans się równać, nie ten klimat, nie te przeżycia i epickie budowle. Najgorsza w Terrari jest muzyka. No cóż sandbox to sandbox, po sukcesie minecrafta zaczynają powstawać gry w tym stylu a to potrafi wciągnąć. Przede wszystkim gra jest w 2D dzięki czemu łatwiej im zrobić tyle rzeczy, nie ma tu tak wiele zależności.

@melego111, dzieci którym szkoda 45zł na grę bywają nieogarnięte więc się nie dziw, zagraj na np. s1 mycraft, tam najpierw budujesz potem cuba dostajesz i nikt ci nie przeszkadza, a jak ktoś spróbuje to wystarczy screen i gościu leci na mcbans.

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...