Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info]gold famas 20maja

EmpiUfo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dostalem e-miala o tresci

You Asked, We Listened!

Back by popular demand, the Gold FAMAS is now in the Marketplace, but only a limited time! You only have 6 hours to pick up this beauty, starting at 6AM – 12PM PST on May 20, 2011! Take part in this exclusive offer and get your Gold FAMAS for only 499 G1 Credits!

At 30 rounds per minute and lightweight, this FAMAS makes it the perfect gun for any assault trooper! And let’s not forget that it’s gold too! Check the link bellow to get your Gold FAMAS!

translate

Pytał pan, my słuchaliśmy!

Powrót przez popularne popytu, Gold FAMAS jest obecnie na rynku, ale tylko przez ograniczony czas! Masz tylko 6 godzin do odbioru tego piękna, począwszy od o 6 rano - południe PST 20 maja 2011 roku! Weź udział w wyjątkową ofertę i uzyskać FAMAS Gold za jedyne 499 G1 Credits!

Na 30 strzałów na minutę i lekka FAMAS czyni go doskonałą broń dla każdego żołnierza walki! I nie zapominajmy, że to złoto też! Sprawdź link poniżej, aby uzyskać Gold FAMAS!

czyli wychodzi na to ze dzisiaj pojawi sie famas gold w marketplace

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

to bedzie dzisiaj od 15:10 (polskiego czasu) do 21:10

z tego co ja wyliczylem :) ale lubieto wyliczył inaczej wiec nie jestem na 100% pewny

około godziny 15 famas bedzie juz w sprzedazy

Hejo

Opublikowano

Jest 13:46 po famasie ani śladu ;)

1312476347-U203760.png

Sygnatura by R4donix.

Czekam na dalsze propozycje czegoś podobnego

:)

http://www.mpcforum.pl/topic/416750-zlecenie-sygnatura-avatar/

Opublikowano

eh na stronie warrocka macie zegarek teraz jest u nich

War Rock Time 04:51
wiec do 6:00 trzeba czekac

ps zegarek macie na

http://www.gamersfirst.com/warrock/

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Famas pojawi się około godziny 15:00 i skończcie już spamować...

I jak dla mnie to 100g1 zniżki i robią takie wielkie hallo że tylko na 6godzin się pojawi... bez sens. Famas country stał dłużej,

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Odliczanie : 48 minut paysafecard w kieszeni : P ale gdyby zlikwidowali jeszcze te laggi na serwach to by było wgle spoko : D leci - thx za info

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

kupie go co prawda mam l85a1 na 13 dni jeszcze ale kupie:P tylko musze załatwić premke gold 3 day a mam bronza i nei wiem czy tak mogę:/ A g1 dobić nie mogę niestety bo coś mi nie chcą wchodzić;/

5656.jpg
Opublikowano

Nie jest na 8 slot.... to jest zwykły famas na 3/5 slot tylko koloru złotego... Wszystko takie same jak zwykly tylko kolor i cena inna..

1329228482-U118767.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...