Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Promocja gier z kolekcji EA CLASSIC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

b8cdd784d69e659b05bc153c1ddbc8b7dcd9905d.jpg

Ten temat wstawiam ponownie gdyż zaszło nieporozumienie, które już wyjaśniłem sobie z Modkiem .

Tak więc ponownie chcę poinformować tych co lubią kupować oryginalne gry w promocjach niższymi cenami.

Obecnie trwa promocja na gry z serii EA CLASSIC i każda gra w czasie trwania promocji kosztuje jedyne 27.90PLN + 9.99PLN (przesyłka).

Jeśli ktoś zamówi 2 czy więcej gier to koszt przesyłki pozostaje cały czas taki sam czyli 9.99PLN.

Normalnie te gry kosztują w granicach 50 PLN.

Wśród EA CLASSIC znajdziemy sporo fajnych tytułów: NFS'y , FIFA 11 , FIFA 10 , Crysis itd.

Jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem to zapraszam serdecznie na poniższą stronkę :

To jest ukryta treść, proszę

Życzę udanych i przemyślanych zakupów i miłego grania !

PanZuo

jqeuR.png

Opublikowano

Piszesz ten temat już 3 czy 4 raz, ogar. Co do promocji, to nie ma tam nic, co mnie interesuje (czyt. orange box)

Innym razem.

Opublikowano (edytowane)

Było było i jeszcze raz było .

Ale dla odświeżenia się przyda

w koszu !

Edytowane przez x070x

9368_gold.png

Opublikowano

Tak się zastanawiam: te gry tyle kosztują jak się kupuje przez MUVE, czy w sklepach z grami jak np. Empik też jest taka promocja?

Wydaję mi się,że owa promocja też występuje w sklepach,ale głowy uciąć nie dam :rolleyes:

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

Niedawno były przeceny EA na steam, np. Crysis i Crysis warhead za 4.99€. Często na steam są różnego rodzaju promocje, najtaniej wziąłem hl2: ep2 za 1.75€.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

@Up Orange Box jest w dobrej ofercie na jednej z wiekszych stron poszukaj , zaglada mnie wciagnal w szukanie promocji :)

Wiedzmin 2 + Sacred 2 100 zl : http://muve.pl/pc/akcja/wiedzmin-2-zabojcy-krolow-pc-pl-ed-premium-sacred-2/826

Chyba wiedzminka sobie tez zamowie tylko sprawdze jeszcze czy pojdzie na full .

@ Topic popraw link do promocji bo nawet ciezko znalesc a dales do obrazka.

http://muve.pl/pc/ea-classic

Rozbawilo mnie iz gry online sprzedaja te gry po 29.99 tak widzialem ostatnio.

Polecam Titan Quest za 20 zl gra ukradnie wam kilka nocek z zycia.

wakow9.png
Opublikowano

@ Up

Wielkie dzięki za poprawienie mojego błędu z linkiem :P. Już poprawione.

No fakt faktem warto oglądać się za promocjami !

Co do STEAM i jego promocji to ja nienawidze STEAMU za to , że sprawdza mi grę czy jest oryginalna jak jakiemuś złodziejowi :/ . Mam Half Life Anthology i tam jak chcesz zagrac w Half Life to bez zalogowania sie do steam nie zagrasz : / . Wiec jak INTERNET nie działa to dupa z grania... stąd STEAM jest u mnie przekreślony na zawsze.

Wolę gry mieć w postaci pudełka albo tak jak zrobił to Blizzard. Też cyfrowo pobierasz poprzez podanie CD KEYa zakupionego u nich albo od partnera Blizzarda. Tyle, że Blizzard nie sprawdza nam legalnosci owej gry i zadnych innych podobnych glupot. Po prostu pobierasz grę i grasz ! Gdyby STEAM miał taką politykę jak Blizzard to bym tam też zamawiał gierki.

F4k3r kurcze fajna ta promocja z wieśkiem i sacred :/ będę musiał wykombinować forsę ! xD.

jqeuR.png

Opublikowano

@ Up

Wielkie dzięki za poprawienie mojego błędu z linkiem :P. Już poprawione.

No fakt faktem warto oglądać się za promocjami !

Co do STEAM i jego promocji to ja nienawidze STEAMU za to , że sprawdza mi grę czy jest oryginalna jak jakiemuś złodziejowi :/ . Mam Half Life Anthology i tam jak chcesz zagrac w Half Life to bez zalogowania sie do steam nie zagrasz : / . Wiec jak INTERNET nie działa to dupa z grania... stąd STEAM jest u mnie przekreślony na zawsze.

Wolę gry mieć w postaci pudełka albo tak jak zrobił to Blizzard. Też cyfrowo pobierasz poprzez podanie CD KEYa zakupionego u nich albo od partnera Blizzarda. Tyle, że Blizzard nie sprawdza nam legalnosci owej gry i zadnych innych podobnych glupot. Po prostu pobierasz grę i grasz ! Gdyby STEAM miał taką politykę jak Blizzard to bym tam też zamawiał gierki.

F4k3r kurcze fajna ta promocja z wieśkiem i sacred :/ będę musiał wykombinować forsę ! xD.

Przecież istnieje tryb offline na Steamie.