Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A skąd ktoś ma kurwa wiedzieć ile jest online? I zresztą co to cie KURWA obchodzi czy jest 1k czy 1.5k -.-

Jezeli nie znas odpowiedzi poco sie wypowiadasz?Moze uzytkownikowi potrzebne były do czegoś te dane?A ty odrazu zaczynasz przeklinać.

Do tematu:Na serwerze gra moze okolo 2000tys.A moze i wiencej lub mniej.Az tak dokladnej odpowiedzi nie mozna dać ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano (edytowane)

Jezeli nie znas odpowiedzi poco sie wypowiadasz?Moze uzytkownikowi potrzebne były do czegoś te dane?A ty odrazu zaczynasz przeklinać.

Do tematu:Na serwerze gra moze okolo 2000tys.A moze i wiencej lub mniej.Az tak dokladnej odpowiedzi nie mozna dać ;)

Ty kurwa jesteś pojebany....

"Jezeli nie znas odpowiedzi poco sie wypowiadasz?"

A sam niżej piszesz, że nie da się dokładnie określić ile jest - "Na serwerze gra moze okolo 2000tys.A moze i wiencej lub mniej"

Czy ty masz jakieś problemy z głową i nie wiesz co piszesz zajebany frajerze?

Na takich jak ty to powinni aborcje kurwa wprowadzić.

Edytowane przez xKamelPL
Opublikowano

Oni nie sa tylko w miastach ;D expia,na td, w adir itd;) To nie tak latwo to policzyć ;) GM serwa ma pewnie tam status ile osób gra na serwerze.

Wypierdalaj z tego tematu gnoju... a jak jesteś taki cwaniaczek to odpowiedz na mój poprzedni post, bo widzę że cie zatkało jak ci kurwa pojechałem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dodaję prefix + zmiana nazwy na określającą cel tematu.

Jeżeli chodzi o aktywność - zależna od wersji.

Mam nadzieję, że chodzi o servery prywatne.

Nic.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

A skąd ktoś ma kurwa wiedzieć ile jest online? I zresztą co to cie KURWA obchodzi czy jest 1k czy 1.5k -.-

Ty kurwa jesteś pojebany....

"Jezeli nie znas odpowiedzi poco sie wypowiadasz?"

A sam niżej piszesz, że nie da się dokładnie określić ile jest - "Na serwerze gra moze okolo 2000tys.A moze i wiencej lub mniej"

Czy ty masz jakieś problemy z głową i nie wiesz co piszesz zajebany frajerze?

Na takich jak ty to powinni aborcje kurwa wprowadzić.

I co kurwa zrobisz screena z dwóch miast i będziesz wiedział ile jest online kurwiszonie jebany?

Wypierdalaj z tego tematu gnoju... a jak jesteś taki cwaniaczek to odpowiedz na mój poprzedni post, bo widzę że cie zatkało jak ci kurwa pojechałem.

Zbanowali mi tamto konto, a zresztą ten 'znaffca' 4 story jugens nagle zamilkł :rolleyes:

żałosny jesteś przeklinać tylko potrafisz musisz na siebie zwrócić uwagę po co to niby :) dobrze,że cię zbanowali,a ile osób gra można określić po obliczeniu średniej w np. miesiącu lub tygodniu ;p ale komu by się to chciało robić B) proszę o zamknięcie tego tematu,by nie było spamu i sry za odkopanie

Edytowane przez doper
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...