Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] wszystkie launchery wypróbowałem , ale nie moge się połączyć przez hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . mam pliki serwerowe 2010r . Client 2010 r . Na swoim kompie tam gdzie stoi serwer moge wbić normalnie , ale gdy clienta przełożę na drugiego kompa i zmienie ip na normalna końcówką z hamachi to pisze bład ;/ dlaczego ? HELP

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Witam . mam pliki serwerowe 2010r . Client 2010 r . Na swoim kompie tam gdzie stoi serwer moge wbić normalnie , ale gdy clienta przełożę na drugiego kompa i zmienie ip na normalna końcówką z hamachi to pisze bład ;/ dlaczego ? HELP

A portmap miałeś on ?? i z jakim ip powinno być ip z końcówką 100 :)

xgh0.png

Opublikowano (edytowane)

PudzianMT2,

to jest bez sensu.

Poczytaj, po co się odblokuje porty, potem pomagaj...

Sprawdź klucz logowania, serverinfo (używanie logininfo często zawodzi).

Client może nie jest oryginalny? Jakiś modowany?

Możliwe że game coś odpierdala...

Edytowane przez Bartomil™

54355832.png

beznazwyln.gif

54355832.png

Opublikowano

Ja tam mam lanchuera 2010 pliki 2006 sprawdzałem na 2010 to samo wystarczy znienić w plikach root serverinfo na swoje ip i porty i już : ]

1312138057-U250359.jpg

By GutenMorgen

Smok

w1d6h0.gif

Team

logocfq.png

Filmy

Cat_catches_treat.gifPowerwheels_wheelie.gif

Kangaroo_playswith_junk.gifMascot_troll_flashing.gif

Opublikowano

@up

Mam launcher mcncc.pl właśnie na nim gram . Na swój serwer moge wejść z normalną końcówką i z końcówką .100 to dla mnie obojętnie ale gdy zmienie serverinfo na moje ip z normalną końcówką to nie chce się połączyć ;/

@edit

storentowałem całęgo metka . Jest teraz najnowszy wkleiłem metin2clienthelper czy jakoś tak . Zmieniłem serwerinfo na swoje ip wchodze na metin2 launcher i pisze zostaniesz połączony z serwerem . a jak użyje mcncc.pl to wejdzie od razu dalczego ?

@edit

Sprawdzałem na drugim kompie na hamachi pinogwanie czy dobrze się łączy i pisało że przekroczyło limit . Wyłączyłem jakieś programy i na serwer wbiłem , ale jak podnosi ręke wywala . zaraz dam mojego clienta i sprawdze :D

Opublikowano

sorry że pisze kolejnego posta ale edytowac nie mogę bo pisze z komórki . już wszystko ładnie działa . temat można zamknąć .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...