Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorldmt2

ludwik270

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku opisz co jest na serwie, raty dokładnie i przedewszystkim SS handlarzy

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

Server super gram od niedawna mam 77lv-rosnie kasa spk leci raty sa po 500% ale te logowanie pada..tylko 1 --

nick : JokerS

ZAPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A PowerlsBlack spk kolo ;]

Dla cb +'ik

Opublikowano

Ta broniłem tego serwa, bo GA obiecał zmiany. Mówię mu: Zmień bony, żeby zawsze full wchodził (15% abs etc) to on powsadzał po 50% na ludzi i 5k hp... Po 2 pełno bugów. Po 3 Lagi. Po 4 logowanie pada co 15 minut więc online max 15 osób. Po 5 serw padnie 25 maja bo do tego dnia jest opłacony:

GA WebMaster Divine

20:49:11

no do 25

Michał

20:49:15

a macie kase

20:49:18

na kolejny miech ??

20:49:23

czy diziecie na farta ??

GA WebMaster Divine

20:49:34

Hmm HA chyba na farta

20:49:35

co do kasy

20:49:36

to nie domnie

Michał

20:50:25

lol

GA WebMaster Divine

20:50:33

Ja tylko stawialem

Budowniczy
Opublikowano

GM i cały tam team to idioci maja po 23 lata a nic nie umieja. Kumpel doładował tam sm i co sm nie ma przyslali jakis zjebany kod ktorego nigdzie nie da rady wpisac

serwer totalna klapa 50 ludzi 50 odp kazdy zrobi full eq i ida hity po 2k ze skilli na P i watpie zeby takie hity wam pasowały.

Opublikowano

Kazdy ma prawo do wyrazania opini o serwerze. A jezeli Ci ona przeszkadza to wyraz inna i ja potwierdz. Wylacz tam spinke, bo najezdzajac na innych robisz z siebie tylko buraka. Po 2 jezeli nie chce ci sie robic ssow itp to po co wogole prezke robiles. Zmusili Cie??? Jezeli myslisz ze dodajac ssy robisz z siebie pajaca, to takim wlasnie myslenie robisz go z siebie. Po 3 microlab napisal prawde co do lagow i padania logowania. Bony tez smieszne ale to juz sprawa indywidualna.

Opublikowano

Prezentacja do kurwy nie podobna, serwer z dupy strony i jeszcze jakis 12 letni neos ,, ludwiczek,, buhahah lol rotfl imao najezdzajacy na pytajacych ludzi czemu nie ma ss lol

Juz widac ze to kurestwo do chuja niepodobne za neosa i prezke 1/5

Nie czuje sie anonimowy, masz problem?

mozemy wyskoczyc twarza w twarz

O serwerach, zawsze pisze PRAWDE

Opublikowano

Kolo nie 2 konto ludwik tylko jestem graczek i jestem zadowolony z serva tylko jest 1 minus ale to tylko 1 mam nadzieje ze to naprawiom

a tak to server super jest dla mnie !!! nie podoba sie to nie grajcie jakie zera....

Opublikowano

Po 1 - robi się spam

Po 2 - była już prezentacja tego serwera:

http://www.mpcforum.pl/topic/357412-divineworld-pldedyk/page__st__60

Zamykam : )

ex

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...