Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Klient i plik 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Mam problem wlaczam server wszystko dziala sciaglem klienta zmienilem ip i wszystko i pisze tylko trwa laczenie z serverem i tak ciagle czego to mzoe byc przyczyna portow ani nic nie zmienialem

System freebsd 7.4 Dedyk porty odblokowane

Edytowane przez Cezaryk
Opublikowano

Nastepny problem narwpilem ze pisze ze zle haslo czy cos ale zrobilem konto i gdy wpisuje prawidlowe pisze ze blad podczas laczenia sie z serwerem i w bazie jak biore repair all czy cos to jest w huj bledow jezeli mozecie podajcie dobra baze pod pliki serverowe 2010

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/244845-dl-klient-metin2-by-kornel/

ten klient tyle ze wgralem do niego launchera od mcncc.pl zwyklego i dopiero zaczelo wyskakwiac chociaz ze zle passy

szczerze wam powiem ze to baza bo wszystkie tableki sa zepsute ... mialem dobre kiedys to moglem wbijac teraz nie

JEzeli ktos moze to porsze o upniecie dobrej czystej bazy do plikow 2010 z gory dziekuje

Opublikowano

NIestety nie ;/ dzieki za checi ale tam sa pliki ktorych nie koniecznie szukam potrzebuje sprawnej czystej bazy danych pod pliki 2010

Opublikowano

Najlepiej jak to serwer dla Cb to zainstaluj od nowa Sb go no chyba że sporo na nim zrobiłeś.

Opublikowano

czlowieku ja reinstalla robilem z 3x i nic ... poprostu mam problemy z ta baza nie wiem czemu raz byla dobra ...

Jezeli ktos umie robic server na dedyku niech pisze gg 12525336 oferuje zaplate lub zyski z servera

Opublikowano

Dobra wszystko dziala jest jednak problem z logowaniem

Wpisuje passy obojetnie jakie pisze ze sa zle

Wpisze dobre to pisze blad llaczenia sie z serverem czego to mzoe byc wina ?