Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie włącza sie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem zwiazany z gra Call of Duty: Black Ops.

Wersja steamowa, po wlaczeniu singla filmik wstepny non-stop sie scina a gdy dochodzi do rozgrywki jest czarny obraz i kursor myszki, w trybie MP w szkoleniu, gdy wchodze na Rozpocznij gre, kursor zatrzymuje sie i zwiecha komputer - pomaga tylko reset, gdy wchodze w normalne multi wczytuje sie mapa(bardzo dlugo) i gdy pasek dojdzie do konca wywala do menu. I tutaj powstaje moje pytanie, co mam zrobic zeby dzialalo??

Zaaktualizowalem juz karte graficzna nvidie, moj komputer jest taki jak w wymaganiach gry tzn: 2x2,4 procek, karta GeForce 8600GT, 2 GB RAM'u.. Prosze o pomoc:)

Opublikowano

Karta może być dużym problemem, bo BlackOps wymaga DX10, a ona ogarnia tylko 9, nie mam pojęcia, ale po wymianie karty powinno pójść na 20 fpsach z racji słabiutkiego procka, 2 rdzenie na najnowsze gry to bardzo mało.

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

Opublikowano

Hmm, ludzie na roznych forach i nawet tutaj pisza ze idzie im ta gra na gorszym sprzecie.. co mnie bardzo dziwi, no coz zostalo mi poczekac na cd-key do MW i go obadac i dalej pocinac w MW2. No chyba ze ma ktos pomysl jakis?:P oprocz zmiany sprzetu(troche mi skzoda kapuchy..)

Opublikowano

Ja bym wgl chcial dostac do jakiegos meczu i zabaczyc karabin w reku, co nie bylo mi jeszcze dane:) szukaj, moze cos znajdziesz, a reszte parametrow jakie masz?

Opublikowano

Poprostu pobierz nowe sterowniki do karty :)

miałem tak samo.

W steamie wejdz:

Steam>Steam>Aktualizuj sterowniki graficzne

To wszystko :)

Opublikowano

Do mojej karty Nvidia GeForce 8600GT ostatnio wgrywalem aktualizacje 270.61, Czy to jest najnowsza?

Wersja: 270.61 WHQL

Tak.

Jaki masz system ?

Opublikowano

Napewno robiłeś reinstall? Może pobawisz się w configu, może jakieś inne usprawnienia, priorytet w procesach na najwyższy.

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...