Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Sydney MiniPub z 15.05.2011!

ViruS181

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

y0. Dziś przeglądając maila natknąłem się na info od Sydney, że wyszedł spod jego ręki następny haczek. Na forum jeszcze go nie było, tak więc go wrzucam ;P.

Hack testowany, działa.

Menu włączasz klawiszem ESC

http://hotfile.com/dl/118287456/a848a99/BasicX1405.zip.html

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=19fc0288dbc2b4d3cf984daa773b8734406a61e4024eae1a93f1917ec1a7c42a-1306058994

SS:

Mini.png

Pozdro.

Opublikowano

Wtf? Do hacka dołączyłeś piosenkę soboty '' 102-sobota_ft._bagin_lata_czutek-rusz_dupsko_na_marsz '' ? Zaraz sprawdzę

Mi nie działa, włączyłem PERX dodałem, włączyłem ca, perx się wyłączył gra się włączyła ale hack się nie pojawił.

77875552851830563937.png

Combat Arms - PR0_Machu & kozakpl

Jeśli pomogłem, wiesz co masz robić?

18350231357375149596.gif

Opublikowano

Powiek krótko i po polsku hack jest zajebisty! Działa, wiesz może czy jest wykrywalny? Bo ja na n00b koncie ( zrobionym dla hackow jade ) Bo nie które mają baypassy oraz hackshildy przez nexona.

//Enzil

Nie dubluj

77875552851830563937.png

Combat Arms - PR0_Machu & kozakpl

Jeśli pomogłem, wiesz co masz robić?

18350231357375149596.gif

Gość lukasz22126
Opublikowano

@UP do injectora, ściągnij sobie PerX injector jest w spisie, daj browse i kliknij 2 razy na basic.dll potem włącz CA i git.. Tylko w procesie musisz mieć Engine.exe nie Gunz.exe

Gość lukasz22126
Opublikowano

Wie ktoś czemu nie mogę tego odpalić?? W PerXie nie idzie w innych injectorach też, wchodzę na perxie i mam okno logowania naciskam Esc i dupa nic nie mam...

Opublikowano

ej jak ktoś będzie miał gordona nowego tego jak już będzie undetenced to niech wtawi tutaj. tylko nie wtawiajcie tego 1.5.2 bo nie pojdzie

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

@Lukasz a masz Net. framewokra 4.0 ???

Jezeli nie to sciagaj !!

@TOP ten sydney musi zmienic menu (wyglad) bo mam wrazenie ze to jest ten sam hack caly czas..

Gość lukasz22126
Opublikowano

To podaj linka bo nie wiem o którego ci chodzi... Ściągnąłem zainstalowałem zrestartowałem kompa i nie działa, porażka :/

@Edit dobra mam tego od gordona i porażka dalej nie działa nic na net framework 4.0, jak dla mnie ten hack to lipa... Jeszcze ktoś ma pomysł?? będą +.

Opublikowano

http://www.google.pl/search?q=msvcr100&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a

Google nie boli. Wrzucasz do x:/windows/system32 i śmiga.

Opublikowano

@UP

Powiedz co zrobiłeś, żeby działało, bo mi od razu wszystko działało bez kombinowania. Telekill też działa, ale nie tak dobrze jak w gordonie niestety.

Opublikowano

Wszystko działa pięknie ładnie, lecz dostałem perm bana ( Tutaj nie mam się co przejmować ponieważ konto '' noob '' zrobiony przed użyciem hacka ) Dostałem bana bo chyba ktoś raport wysłał, albo wykryto Wątpię ) Ban za to chyba ze paradowałem z tym hackiem. Szkoda ze w hacku nie ma więcej opcji, jak wall hack, speed hack inne. Ale i tak jest dobrze ;D

Opublikowano

Wtf? Do hacka dołączyłeś piosenkę soboty '' 102-sobota_ft._bagin_lata_czutek-rusz_dupsko_na_marsz '' ? Zaraz sprawdzę

Mi nie działa, włączyłem PERX dodałem, włączyłem ca, perx się wyłączył gra się włączyła ale hack się nie pojawił.

SOBOTA !!!!!!! DE BEST !!!!!! I LIKE IT !!!!!

SZCZECIN RULEZ !!!!1

Gość lukasz22126
Opublikowano

Ściągnąłem najnowszy C++ 2010 łącznie z net frameworkiem 4.0 i śmiga, ale telekill nie działa.

Opublikowano

elegancko działa;)

Tylko poprosił bym jeszcze skróty hacków jakie w nim są dostępne, bo włączam na nawet nie wiem co.

I jeszcze poproszę o zestaw opcji jakie mam włączyć na fireteam.

z góry dzięki

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

@UP hmmm... na ft:

telekill

Shootru

Weaponspeedhigh

//mozesz jeszcze na black lunga FLY wlaczyc

wyjasnienia masz tu :

http://www.mpcforum.pl/topic/350010-info-wszystkie-funkcje-w-cheatach/

Opublikowano

dzięki stary, +poleciał

nie moge włączyć Shootru, wie ktoś dlaczego?

nie ma tam wszystkich opcji wyjaśnionych

i na fireteam jakos to nic mi nie dało, nie zabijam automatycznie;/

czy macie coś bardziej na FT?

//Enzil

Łącze 2 posty

Gość lukasz22126
Opublikowano

@UP włączasz ESC , Wyłączasz również ESC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...