Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co t uchodzi ;o?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:rolleyes:

http://www.youtube.com/watch?v=CD2LRROpph0&feature=mh_lolz&list=LLv2Ps4YbZKYE

Mi sie ta piosenka podoba;d Ogladalem dzisiaj TVN Turbo i w TurboNET byl wlasnie ten teledysk ponad 3 miliony glosow na Nie .

nie wiem moze nie rozumiem przeslania tej piosenki , mi sie podoba , chociaz troche widac jakby playback

ALE TAK CZY TAK TO BEDZIE NAJLEPSZE HAHAHAHA :

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

No , no super piosenka nie ma to jak 13 latek za kierownica i fajna 13 letnia dupa :D Ja tam nie wyzywam sie na nich np. bieberze ale naprawde ....

Tego nic nie pobije a posluchajcie sobie prawdziwej muzyki czasem a nie tylko popowe piosenki bez przekazu.

wakow9.png
Opublikowano (edytowane)

Nie słucham takiej muzyki, nie podoba mi się ale też nie rozumiem tych głosów na nie. Większa liczba głosów to zazdrość, mogę się założyć. Nie rozumiem także tych durnych parodii. Nie mam nic do niej ani do Biebera. Niech sobie śpiewają i zarabiają w chuj kasy, mam na to wyjebane i nie rozumiem ludzi co ich hejtują.

Edytowane przez I Hate You

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

Nie słucham takiej muzyki, nie podoba mi się ale też nie rozumiem tych głosów na nie. Większa liczba głosów to zazdrość, mogę się założyć. Nie rozumiem także tych durnych parodii. Nie mam nic do niej ani do Biebera. Niech sobie śpiewają i zarabiają w chuj kasy, mam na to wyjebane i nie rozumiem ludzi co ich hejtują.

To świat, zrobiła chujową piosenkę w dodatku teledysk jest biedny. To co? Mam jej dać na tak, pomimo iż piosenka jest do dupy?

Pomyśl trochę, zazdrość może była w "czasach biepera", teraz jak się pojawiło milion takich dzieci to każdy ma wyjebke

@ F4k3r, mirras

+1

@down

odpowiedziałem ci na twoje pytanie

"ale też nie rozumiem tych głosów na nie"

więc japa

"Każe Ci ktokolwiek i jakąkolwiek ocenę dawać? Ty pomyśl zanim coś napiszesz :| Aha i powiedz mi czy gdzieś Ci kazałem w moim poście dawać "na tak"? "

powtarzasz się

Opublikowano

To świat, zrobiła chujową piosenkę w dodatku teledysk jest biedny. To co? Mam jej dać na tak, pomimo iż piosenka jest do dupy?

Pomyśl trochę, zazdrość może była w "czasach biepera", teraz jak się pojawiło milion takich dzieci to każdy ma wyjebke

@ F4k3r, mirras

+1

Każe Ci ktokolwiek i jakąkolwiek ocenę dawać? Ty pomyśl zanim coś napiszesz :| Aha i powiedz mi czy gdzieś Ci kazałem w moim poście dawać "na tak"?

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

bez jaj, ona sobie nie zasłużyła na taką karierę. Inne gwiazdy muszą zasuwać po studiach nagraniowych, wydawać sporą kase na rozkręcenie, a taka dziewczynka nagra sobie śmieszny teledysk, wrzuci na YT i już jest gwiazdą...

1377531174-U173186.png

• 2 tygodnie później...