Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dużo zarobie na fishbocie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie dotyczące fishbotów :D

Jestem w stanie zostawiać na noc fishbota. Ale nie wiem czy to ma sens, i czy lepiej otwierać ryby czy sellać <?> Ile mniejwięcej złowię ryb przez noc, a ile mi średnio wypadnie małży przez noc ? ;)

sygnanu.jpg

Opublikowano

jak stawiać fb to z 16 na raz i zaznaczac otwieranie ryb ... przez noc masz 2 strony malzy i zawsze z 8 perel ... 1 biata = 2 kamienie duchowe czyli cale eq smoki +9 stal +9 itd przez tydzien mozesz miec

Szukam Buffka do wspólnej gry na NevrasT'cie Gram Daggerem

Pisać PW

2737.jpg

Opublikowano

Przez noc dokładnie od 23.20+ do ok.8.9rano miałem na 1 postaci 47malz.na2 kolo 30;/ ,na 3 kolo 40+ wiec zarobek ładny:)

Opublikowano

Przez noc dokładnie od 23.20+ do ok.8.9rano miałem na 1 postaci 47malz.na2 kolo 30;/ ,na 3 kolo 40+ wiec zarobek ładny:)

Nie wiem ... mam się śmiać czy płakać ? :|

Opublikowano

Opłaca się zostawić na noc. No tak mniej więcej zależy to od szczęścia, ale myślę że ok. 7-9 możesz wyłowić.

Opublikowano

Też tak sądzę że od 7 do 10, bo od 20 + na jednej postaci to rzadkość, a co dziennie jak ktoś pisze że ma to chyba robi se jaja.

-Te pytanko było dla sprawdzenia tylko czy dużo zarobie bo na Exandrosie zawsze sellałem całe eq ryb, - Wszystkie za 800k oprócz 3-4 po 8kk i zawsze mi kupowali :D

Thx za odp. ;)

sygnanu.jpg