Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pies 6-letni

headkevin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo. Powiedzcie mi co byście zrobili na moim miejscu ? ;] stara sasiadka 60-latka otrula mi psa trutka dla szczurow.

Był to owczarek niemiecki dziennie z nim spedzalem 3 godz dziennie...

Oczywiscie po tej trutce po 3 dniach Umarł.

I tak mialem zamonitorowany plac...

Mam to podać na policje czy powybijac jej okna ? czy spalic hate? -.^

@Down

Raczej niedam rady bo jak ja widze to odrazu ja zajebac chce...

Opublikowano

tez mam owczarka niemieckiego i tez 6-cio letniego

Moje propozycje:

1.spal chate^^ niech ma starucha - jesli nie chcesz miec psow na karku to nie rob tego

2.Pojdz na policje i po 1 miechy powybijaj okna :] - Ja bym tak zrobil

3.Pojdz na paly i nic jej nie rob. - Najgorsza strategia

@Mateq

I tak mialem zamonitorowany plac...

Wiec dowody powinny byc :]

Opublikowano

...shackuj ją!! >:D

Policja i jakoś jej dopiec, na pewno bym tak zrobił^^, chociaż za to co zrobiła powinna cierpieć bardziej =| :>

Opublikowano

Myślała ze jest sprtyna ;/ i dała mu mięso z trutką a on myslal ze to odemnie i zjadł ;/

A był tak wytresowany ;((

stara niemyta dziwka;/

Opublikowano

omg... dziwne osiedle ;D chate jak już ;D Hmm jeżeli masz dowody idz jak najbardziej na policje ,powinni zajac sie tą sprawą choc duzo to jej nie zrobią..

Opublikowano

1.Z dowodami bym poszedł na policję.

2.Suce bym powybijał okna,spuścił powietrze z gum(przebicie opon auta) oraz sukcesywne utrudnianie życia aż by w końcu wykitowała suka z nerwów.

Osoby,które mnie znają w9edzą,że jestem do takich rzeczy zdolny a ja ci powiem,że tego typu rzeczy działają.

Jeśli ci wisi czy trafisz do pierdla czy nie podpal ją.(Tego nie próbowałem o_O)

Opublikowano

O...wiem

Jak będzie złaziła po schodach to ją zepchnij :>

(zomg co My mamy za pomysły O_o)

Opublikowano

Moj pies zjadl trutke ale zyje i ma sie dobrze(mowie prawde). Moze troche chorowal ale wyszedl z tego. Ja bym poszedl na policje albo kup jakis spray i pomaluj jej dom,okna,drzwi itp

Opublikowano

No wiesz co , policja nic nie zrobi , ale ... zobacz jakieś stowarzyszenie ochrony praw zwierząt ... jak się zaczną pluć to będzie super! A może jakaś gazetka? Coś lokalnego i znanego wszędzie ....

Opublikowano

Odpowiedź na te i inne pytania znajdziesz na:

http://www.sweetbrokacik.pl/

Tam Cię zrozumieją i pocieszą, od teraz nie musisz się ciąć.

@Topic: Utop ją.

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

lol miałem coś podobnego moja sąsiadka(46 lat) z bloku na przeciwko zabiła mojego chihuahua czy jak tam się pisze rozjechała go gdy akurat wypuściłem go ze smyczy to było z 3 lata temu nie mam dowodów więc się na niej mszecze raz jej szyby porozbijałem ,*psy przyjechały i nic ;D

Więc powybijaj jej szyby wieczorem jeśli jest monitoraowany to nałóż kominiarke ja jej już nie raz używałem lub suce jak mieszka na 1 piętrze lub na parterze wieczorem być może jak wyjeżdża to weź tylko kij basebolowy najpierw wejdz do domu no i poprostu rozjeb jej wszystko co się da i spierdalasz przez balkon i wsio psy przyjadą zobaczą na kamerze kolesia (ciebie) i cie nie rozzpoznają nałóż czarne dresy i kominiarke i do roboty ale uważaj !!!

*psy-policja

Opublikowano

psy na pewno nie pomogą. to łachudry które o wszystko się rzucają a gówno robią.

zajeb suke. szybki,fura,potem cała chata. nie wytrzyma psychicznie i się wyprowadzi i w pizdu.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...