Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jak zarobić surą wp 69 lvl skille m7 ale brak eq narazie zarobiłem 25kk na rybach ale ile można łowić , może jakieś metin dt itp podajcie jakieś porady

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

po za dropem żadnej opcji nie widzę , ja na rybach w 2 dni "wyłowiłem" 500kk

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Opublikowano

jeszcze wchodzi e gre eq jakie trzeba do tego mieć mógłbyś podać dokładniejszy opis ?

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

Tak na tym lvlu spokojnie możesz pojść na metki mordu na ognistej ziemi, lecą tam kamyki i to bardzo często.

''ale brak eq''

Czytaj, ze zrozumieniem.

@temat

dropek, fishbot.

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

no co ty nie będe fishbotem jechał 69 lvl będe na dt chodził ja zrobie takowe eq +7 zrobić spróbuje pójśc na te metki

Opublikowano

Na metki morda , bez dobrego eq nie masz co iść ; > Wiesz , trudno odrobić sie jak się nie ma w miare dobrego eq , teraz musisz zrobić dropera do imha/ medale , lub 35lv na metki w m2 , ostatecznie fishbot , któego nie musisz przeciez zostawiać na koncie 69 -,-

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Może kup trochę kasy na allegro, kup jako takie eq, żeby uwalić metka mordu, wklep 73 i idź do dt - tylko dodaj chociaż 1pkt w strach(chyba, ze go maksowałes, to jeszcze lepiej) i w jedną noc z 2x dropem cała kasa Ci się zwróci.

W tej chwili, to zrob 15 lvl(nie większy,bo ku rzadko wypadają) na metki bitwy i drop ku.

Później jak zarobisz na jakiegos fms'a, to wp 35lvl

52287137559562145640.png

Opublikowano (edytowane)

Mógłby ktoś opisać dokładniej jakie to eq trzeba mieć na takowe metki , narazie mam duchową +7 nimfa +4 i lwia +4 :/

A i jeszcze jedno pytanko czy na plu da się zresetować skilla ? zamieniłem się kontami i jako 4 skill jest wbijany palec ma 13 pkt ( 3 stracone ) i strach na 1 czy da rade zresetować12 pkt palca i wsadzić je w strach ?

Edytowane przez Szamak

Opublikowano

Tak da się. Trzeba kupić w ISie zwój powrotu umiejętnośći, potem wybierasz palec i masz cofnięte.

A co do eq, to zarób na fb i potem na metki, bo z tym eq nie dasz rady.

Opublikowano

Albo po prostu 12 oz uderzenie palec kupić nie trzeba wydawać na is...

21f0dgn.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...