Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DOWNALOD] Silnik Travian 4!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

travian sie przyczepi ze ich silnik jest w sieci czy tam clone grafika z trawiana i itd xD

Grafikę można zmienić.Ja tylko udostępniam silnik,a co ktoś z nim zrobi,mało mnie już interesuje ;)

Opublikowano

<lol> nic nie sciągałem dzis a za20 minut dopiero ściągnąć będę mógł jak możesz to wżuć na chomika taki pliczek za free można ściągnąć :D a silnik ściągnę dopiero za 20 minut ;/ jak coś wżucę na chomika i dam linka dla wszystkich :D

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Plik "constant.php" wklej do GameEngine i zmień nazwę na "Config.php".

Stopka po zainstalowaniu silnika:

© 2004 - 2010 Travian Clone Games Rev 3.0

Opublikowano

Ej jak to zainstalować ? Pobrałem wrzuciłem na srv formularz wypełniłem na koncu cos pisało że plik constant.php include czy cos..

wiec pobieram ten plik constant.phps no i dodaje go do GameEngine ale nic nie działa proszę o pomoc znowu pokazuje sie instalator a przy usunięciu/zmiany nazwy strona sie nie otwiera.

Opublikowano
Plik "constant.php" wklej do GameEngine i zmień nazwę na "Config.php".

Stopka po zainstalowaniu silnika:

© 2004 - 2010 Travian Clone Games Rev 3.0

//Jak znajdę czas,zainstaluję silnik do testów oraz opiszę krok po kroku jak to zainstalować.Wybaczcie ale jestem osobą pracującą wiec z czasem u mnie krucho.Tym samym informuje,że każdy kto do mnie pisze z pytaniami: Jak zainstalować silnik/jak zmienić coś w silniku zostaje z miejsca przeze mnie zignorowany. Od pomocy jest forum.Pozdrawiam

Opublikowano

a kiedy byś napisał ? najlepiej tutaj. Jak byś mógł.

edit@ a na hostingu xaa.pl by poszło ?

Na hostingu xaa.pl Ci zbanują konto.Poczytaj ich regulamin.

Opublikowano

A czy ten silnik działagryprzegladarkowe.jpg w miarę poprawnie? Bogryprzegladarkowe.jpg kiedyś bawiłem się silnikiem poprzedniejgryprzegladarkowe.jpg wersji Traviana ale masa rzeczy nie działała.

Opublikowano

Zainstaluj i sprawdz.Instrukcję instalacji powinienem udostępnić w tym tygodniu jeżeli bd wiedział jak to poprawnie skonfigurować :) Gdyż teraz jestem zajęty tworzeniem własnego portalu.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja mam problem z instalacją wgl nic nie wczytuje

Ok tylko napisałem wyraźnie, że po pomoc proszę zgłaszać się poprzez pw ;)

edit:

widzę, że pw masz zablokowane więc proszę opisać na czym polega problem. postaram się pomóc. Mogę także podrzucić gotowe pliki z instrukcjami w kodzie gdzie co zmienić pozdrawiam. Odp na mail [email protected]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiem że temat był pisany w Maju. Ale mimo wszystko potrzebuje instrukcji instalacji bo mam pare błędów.

Prosze napisac instrukcje tutaj lub na PW.

-Pomogłem?

-Bądź tak dobry i daj +

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...