Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Eventy na Metin2 PL

Gizdu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z board'a dla tych którzy tam nie zaglądają

Drodzy Gracze!

Z powodu ostatnich niespodziewanych awarii serwerów i nadzwyczajnych konserwacji, które miały miejsce w zeszły czwartek, chcemy zaprosić Was do udziału w kilku przyjemnych eventach, które będą miały miejsce w nadchodzący weekend. W sobotę, 21 maja znajdziecie miłe Żółte Pudła Z Prezentami, które będą wypadały z Metinów w każdej lokacji, jako wynagrodzenie dla Was, bądź Waszych przyjaciół! W niedzielę, 22 maja, z wielu potworów świata Metin2 będą dropić Szkatułki Blasku Księżyca, wypełnione cennymi skarbami.

Przygotujcie się na kolejny weekend pełen wrażeń w Metin2.

Event rozpocznie się w sobotę o godz. 12:00 i potrwa do niedzieli 23:59.

Życzymy miłej gry,

Wasz Metin2 Team

Szkatułka Blasku Księżyca

Szkatu%C5%82ka_Blasku_Ksi%C4%99%C5%BCyca.jpg

Co może z niej wypaść:

Żółte Pudło Z Prezentami Prezent_%28%C5%BC%C3%B3%C5%82ty%29.jpg

Co może z niej wypaść:

• Doświadczenie/EXP:

• 30k, 50k, 70k lub 100k

• Przedmioty:

• 2 godz.
Księga Lidera

Księga Umiejętności

• 2x
Kamień Fundacyjny

• 2x
Dykta

• 2x
Pień

Złoty Klucz

• 10x
Medal Smoka

• Zbroje na 61 Lv

Zwój Boga Smoków

• 10x
Błogosławieństwo Magii

• 10x
Błogosławieństwo Życia

Srebrna Sztabka (100.000 Yang)

• Yang:

• 30k lub 50k

Jbc to zbieram PLUSY

Opublikowano

dzięki za info, właśnie nie zaglądam na board :]

łap +

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

wszystko fajnie ;d tylko dokładnie bardzo krótko to będzie trwało : < ciekawe co to za zabawki z metkow beda dropil ;d

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Może ceny spadną :).Na s2 J. Jinno /Chunjo/Shinso chodzi po 50 kk o.O .Ja tego nie kupuje bo mam all na m1 ale to już przesada :).Aha jeszcze 1 bodzio ok 280 kk + :)

Zbieram te zielone + :)

Opublikowano

Fajnie, że będą dropić ale minusem jest, że spoty będą pozajmowane.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Może ceny spadną :).Na s2 J. Jinno /Chunjo/Shinso chodzi po 50 kk o.O .Ja tego nie kupuje bo mam all na m1 ale to już przesada :).Aha jeszcze 1 bodzio ok 280 kk + :)

50kk ? LOOL ale drogo, patrz jaki zarobek możesz mieć na dzikusach na tym zlomie ;p na moim s11 jezyki po 5kk

Metin2.PL Arkantes, s11

Wojownik Body 75Lv Nick xxBoBxx

WarRock, International

46Lv, Gothicuss

Opublikowano

Taki ewent by mógł by być nawet przez miesiąc i z niego dropić z tych Szkat kamień duchowy jakieś dodawania bonusu ceny by zmalaly jak nie wie co:) Ale tema tego nie zrobi bo dla nich sie liczą yangil...

Opublikowano

mi jeszcze nie droplo

MoJe TuTy :

http://www.mpcforum.pl/topic/413977-cheat-op7hack-d3d-menu-public-15/page__p__2943744__fromsearch__1#entry2943744

Zbieram ----

1311276250-U368380.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...