Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WAŻNE! Darmowy ViP Cheat.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Przepraszam, że trochę wkręciłem was nazwą tego tematu, ale sprawa jest bardzo poważna i nie cierpiąca zwłoki.

Dokładniej mówiąc chodzi o treści o charakterze erotycznym zamieszczone w waszych avatarach, sygnaturach, opisach.

Powinny one najszybciej jak to możliwe zniknąć z w/w miejsc.

"każda dupa z sygny, awatara ma bezwzględnie zniknąć!!!!"

Jako userzy niejednokrotnie widzicie więcej niż team moderacyjny. Pomóżcie więc nam choć trochę pomagając czyścić forum z takich treści.

nowyobrazmapabitowa9.png

Tak, więc do dzieła i proszę każdą taką sytuację zgłaszać poprzez opcję "Raportuj" znajdującą się w profilach innych userów.

Dokładne jej położenie możecie ujrzeć na powyższym screenie w razie gdyby ktoś tego nie wiedział.

Oprócz tego każda forma piractwa jaką uda wam się zauważyć też powinna zostać zgłoszona.

Dotyczy to wszelakich cracków, seriali, udzielanie porad w jaki sposób pozyskać nielegalne oprogramowanie etc.

Od dzisiaj zabroniona jest także publikacja wszelkich haseł, kodów dostępu do innych stron internetowych.

Chodzi tutaj o wszelkie konta publiczne. Nie chcemy by dalej takie coś miało miejsce na mpcforum.

Za każdą pomoc z góry dziękuję.

1373662483-U83583.png

Opublikowano (edytowane)

Ok Ok a gdzie ten ViP Cheat? : P. Spoko już przelece całe mpc poszukam i poraportuje ^^

Edytowane przez xArtemzx

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Hehe, dobry pomysł z tym...

Oczywiście będziemy szukać :P

1312476347-U203760.png

Sygnatura by R4donix.

Czekam na dalsze propozycje czegoś podobnego

:)

http://www.mpcforum.pl/topic/416750-zlecenie-sygnatura-avatar/

Opublikowano

O kurde a ja właśnie się dziwiłem dlaczego nie mam mojego zdjecia i Avatara i zmieniłem na laski :D

Sory już zmieniam .

A możesz powiedzieć dlaczego nie wolno ?? Bo grają tu małę dzieci??

Opublikowano (edytowane)

O kurde a ja właśnie się dziwiłem dlaczego nie mam mojego zdjecia i Avatara i zmieniłem na laski :D

Sory już zmieniam .

bynajmniej :P

jeszcze jedno nie ma Darmowego ViP Cheata

post jest zrobiony dla ...picu dzieci :)

bo każdy widząc darmowego vip cheata wejdzie na post i się nabierze hehehe....dobre,bo ja się też nabrałam o.OxD

Edytowane przez omega3b
Opublikowano

Takie odgórne zarządzenie kokosza. Dziękuję za wszelką pomoc.

1373662483-U83583.png

Opublikowano (edytowane)

Bardzo słusznie... Bo na tym forum 80% użytkowników to dzieci które nie skończyły jeszcze 18 roku życia włącznie ze mną. (Co nie znaczy że nie lubię panienek xD)

A tak to można powiedzieć że forum stanie się lepsze i z mojego punktu widzenia zostanie na tym forum więcej ludzi na dłużej :)

I jak dla mnie ta kłamliwa nazwa nie jest właściwa. Najlepiej gdyby ten post taki główny wyświetlał się na samej górze na każdy forum.

Edytowane przez vilax
1329228482-U118767.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...