Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

help mam problem.. znalazłem taką zajebista jaskinie i wogule.. ale sie zjaralem w lawie.. i zamiast odnowic sie w lozku odnowilem sieprzy respie :( a nie pamietam drogi do mojej bazy bo z 2h siedzialem pod ziemie help.. jak odnalesc swoja baze.. ;( mam 1.5 wersje FAST PLIS..

Edytowane przez ShecK29

devillek.jpg

Pomogłem wstaw -

Opublikowano

Trochę cię nie zrozumiałem "i zamiast odnowic sie w lozku odnowilem sieprzy respie" - to chyba logiczne że przy respawnie... na początku gry powinieneś zrobić dom blisku spawnu <---- jeśli tak zrobiłem zrób kompas :

A jeśli ci się nie chce szukać tych surowców to na INVedit przenieś sobie kompas do eq. Na pewno na MPC forum znajajdziesz poradnik do INVedita.

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

ja pier**dole.. nie rozumisz mnie..grałem u kumpla ma tą samą versje mine.. i u niego w lozku sie respi.. a u mnie w respawnie jak respi sie..

devillek.jpg

Pomogłem wstaw -