Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Otoż sporo czasu szukałem buildu dla priomanty pod pvp, lecz nie znalazlem. Postanowilem zrobić swój własny który dziala bez problemu przeciwko nimroda jak i technika (co do piromantów nie spotkałem jeszcze jakiś ktorzy maja podobny build... przewaznie stoja w miejscu i spamuja spellami)

Otoż do dzieła!

82741172698576957076.jpg

Otóz jest to moj build nie tylko pod PvP a takze sprawdza sie pod PvE (Jezeli w różdżkach masz XX% zwiekszenie obrazen magicznych i możliwosc stuna [zaklinanie przedmiotów])

Tak więc co do puntków proponuje wbijac do 35/36 lv wszystko w mądrosc. Dlaczego? Mądrosc - sila spellów. Proste reszte dajemy w vit dlaczego? Jak widzicie mam na maxa ściane lawy jest to niezbedny spell dla maga zarówno do pvp jaki pve na 10/10 jest bazowany na 50% posiadanego hp (np. posiadasz 10k hp to absorbuje 5k), nastepnie jak widzicie mam Feniksa "Ło co to za build fenix? Pfff" Ano fenix, jeżeli Cie bos zabije to nie lecisz od poczatku a jeżeli gracz to możesz np. teleportem co wyjasnie pozniej teleportnac sie do niego i paść koło niego z czego zadasz mu dmg + odrodzisz sie z full hp/mana z czego mozesz kosisz dalej. Nastepnie dodałem w kolejnym drzewku Separator Przestrzeni tzw. Teleport jest on tez niezbedny zarówno do ucieczki jak i do atakowania. Dodałem także Nieskonczona Mądrość ktora zwieksza maksymalnie moja Mądrosc o 10% w celu zwiekszenia dmg spellów. Co do Mistrza zwęglenia, tak jak we wszystkich innych tutach/poradnikach/buildach Sciana Popelna MAX / Wewnetrzy Płomień MAX / Niszczący Płomień MAX/ Pole Lawy MAX / Magmowy Grad MAX.

Dobrze więc gdy juz mamy ułozony owy build zastanawiamy sie... ,, co to (#*@(#@ jest!" Otoż jest to sprawdzony przeze mnie build na ponad 20 graczach i sprawdza sie bardzo dobrze. No to jedziemy technika! CO prawda mapa do duelów jest troche ... dziwna duzo textór co zatrzymuje nasza ,,Sciana ognia" Niestety nie słuzy ona do atakowania lecz do odcinania owej osobie drogi ucieczki, czyli przewaznie rzucamy jezeli jest to technik za niego lekko lub pod skosem. ZAWSZE WSZEDZIE CIAGLE! Uzywamy TELEPORTU! Tzn. Separator Przestrzeni, podczas gdy sie teleportujemy możemy bez przeszkód rzucić nasz kochany Magmowy Grad na owa osoba :) zasypując go spowolenieniem a może nawet i stunem. Gdy <daj Boże> owa osoba zostanie zestunowana <Wymagane opcje przedmitów szansa na ogłuszenie> możemy wtedy rzucic na niego nasza kochana sciana ognia. Co do Ściany Lawy także uzywamy ją gdy tylko możemy przy moim 20k+++ hp absorbuje dobre 10k dmg, więc jest to bardzo dużo ogólnie technike każdy sam może wymyslić :) Piromanta naprawde bardzo latwo sie gra pvp, gdy jest np. nimrod w sługusy wystarczy umić magma + sciana jego miniony a gdy probuje przywolywac to teleport i spam w niego spellami :) fenixa używamy dopiero gdy widzimy ze albo nam przerwali spella albo nasze hp bardzo szybko schodzi. Gdy Ściana Lawy sie nam konczy mamy dwie opcje albo teleportem uciekac za textury i spamowac Magmowym gradem w naszego przeciwnika < tak trzeba bedzie sie wychylić i sprwadzic gdzie najpierw jest ;p> ,,ale mnie zabije! zestunuje spowolni!" Nie przejmuj sie, teleport ma tylko 3 sec cd.

Ogólnie trudno wytlumaczyć taktyki/opisać widzicie. Gdy chodzcie/chodziliscie do szkoły kazdy nie lubi/ł czytać tylko zawsze praktyka żeby coś zrobić samemu mam nadzieje ze moje wskazówki pomogą chociaż troche. Chciałem sie z Wami podzielić moim buildem i moja wiedza ktora dysponuje na ten temat. Pozdrawiam CzlowiekS Guild: E N E R G Y.

Mile widziana krytyka/sugestia nowe pomysły itp :).

Edytowane przez VanGhot

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

Ładnie, ładnie. Pozwoliłem sobie wyśrodkować i pomniejszyć nieco obrazek, dla lepszego wyglądu. Jeśli będziesz miał czas to popraw potem bb code, żeby było przejrzyściej i czytelniej.

Opublikowano

Nooo.......

Powiem Ci że na takiego build'a nie wpadłbym nigdy ^^

Niedługo bedzie chyba trzeba wytestować ;d

b577e893e102f.png

Opublikowano

Bardzo dziwny build.nigdy takiego nie widziałem.ale czy aby na pewno jest to build pod pvp?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Być możę masz szanse tym buildem wygrać z Tech i Piro ,ale nimrod summoner zrobi z ciebie mokrą plamę . Separator przestrzeni jest dobry ,ale są ważniejsze skille ,których tutaj nie zawarłeś. Z samym +% dmg skill i wis to też za wiele nie zdziałasz. Zapraszam na ofi strone Mythosa ;)

Pozdrawiam KamiKaze

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png