Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Forum] Terraria

Za dodaniem?  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Za dodaniem?

• Tak
      4
    • Nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kop, walcz, odkrywaj, buduj! Wszystko w tej grze jest możliwe. Mapa jest twoim płótnem a wyobraźnia pędzlem.

Złap narzędzia i idź! W Terraria możesz robić wiele rzeczy: tworzyć bronie i zwalczać różnorodnych przeciwników na różnych biomach, kopać głęboko w ziemię szukając przedmiotów i innych użytecznych przedmiotów, zdobywać drewno, kamień, rudy i inne zasoby, by stworzyć twój własny świat, który będziesz bronił. Buduj domy, fortece, a nawet zamki, wtedy wprowadzą się NPC, z którymi będziesz mógł handlować. Uważaj, to nie wszystko... czeka na ciebie znacznie więcej wyzwań. Jest gotowy na to zadanie?

Jest to gra podobna do Minecrafta, z tą różnicą, że mamy widok 2D od boku i jest bardziej podobna do RPG.

Stworzona postać ma ten sam ekwipunek na wszystkich serwerach. Co do gry wieloosobowej, serwer zakłada się bardzo szybko, wystarczy wybrać mapę i hasło.

Gra nie ma dużych wymagań, tak jak serwer.

Widziałem już kilka tematów o tej grze na forum, postanowiłem zagrać, i muszę stwierdzić, że mi się spodobała - zwłaszcza tryb multiplayer.

Gra ma jeszcze dużo luk, na pewno powstanie do niej dużo cheatów jak tylko stanie się bardziej popularna. (sam znam już kilka bugów)

Cena za grę wynosi 10€ na Steam, ale o ile się nie mylę, to są poprzednie wersje za darmo, poza tym można spiracić- tak jak z MineCraftem -.-

Film:

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Gra to minecraft 2D ;). Jest super jak dla mnie . Dużo bardziej rozbudowana niż MC.

Mou dodaj jak możesz ;)

To jest ukryta treść, proszę

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Dajcie mi down tej gry -.-

Tutaj max wersję beta, czyli okrojoną ...

Na forum jest zakaz warez'u :P

W wersji FULL można szaleć ;).

@edit: @Streps, jop 16 maja, pewnie też ściągnąłeś wersję z pewnej strony XDD.

Opublikowano

Jak się znajdą bugi czy haxy to nie mam nic przeciw jestem na tak.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Ankietę też zrób :)

Ja jestem na tak, gierka bardzo fajna gram parę dni i jestem skłonny stwierdzić, że wciągnęła mnie chyba jak żadna inna. Po prostu ma swój urok, bugi też są, cheaty to tylko kwestia czasu jak już powiedzieli koledzy wyżej. A to z powodu takiego, że premiera na steamie miała miejsce bodajże 16 maja? :D

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Proszę o dodanie działu w jak najszybszym czasie gdyż z działu minecraft robi się minecraft/terraria :D. Coraz więcej tematów na temat tej gry

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...