Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam proste pytanie: czy da się pogrzebać w plikach i wgrać do zielonych i złotych płyt własną muzyczkę? wiem ze można puścić na yt ale w grze wygodniej i robi efekt ^^ z góry dziękuję i jeżeli się da a ktoś umie to proszę o tuta jak...

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Bywalec
Opublikowano

Właśnie wszystko jest zakodowane w minecraft.

Raczej własnej muzyki nie dasz a jeżeli już tak

to byś musiał się znać w jakimś stopniu na javie

88498905942410602516.png

Opublikowano

Hmmm... a czy mógłbyś ze mną pogadać jutro na pw ja bym podał tytuły piosenek a ty byś wgrał i przesłał linki do pliku który mam co i jak i gdzie wkleić? byłbym dozgodnie wdzięczny

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano (edytowane)

Jak znajdę dobry konwerter z przykładowo mp3 na .ogg to spoko, ale mogą być problemy jak dobrze pamiętam. Tylko muszę zobaczyć które dokładnie utwory na złotą i na zieloną przypisane są.

@Edit:

Tak jak myślałem... są problemy

@Edit:

Tzn. By muzyka leciała ci musisz podmienić ją w czasie gdy grasz... bo gra aktualizuje pliki z danymi statystycznymi jakie ma. Czyli co włączenie byś musiał od nowa wrzucać... spróbuję coś wykombinować.

@Edit:

Mam pomysł by dodać nowe płyty (inne kolory dodatkowo) i na nich muzykę wgrać.

Edytowane przez Zkumeku

9obpmnjr.png

Opublikowano

no czemu nie :) tylko szkoda bo na Multi mi nie będzie działać ale nawet jak będzie działać na single to i tak będzie dobrze :)

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

wiesz... To chyba jedyne obecnie wyjscie. Do wersji 1.2 istnialy pliki blokujace to. Rownie dobrze moglbys firewallem zablokowac minecrafta (no ale nie mial by dostepu do neta i skutkowaloby to brakiem multi).

9obpmnjr.png

Opublikowano

nom własnie :P no ale dobra to poprosze cie o zrobienie tych płytek chyba ze... chyba że odmienianie tych piosenek będzie tylko kliknięcie jednym guziczkiem to wtedy by można co uruchomienie gry albo mam pomysł jak znasz się na programowaniu to napisz program który ma tabelkie do zielonej i złotej płyty wybierasz po 1 utworze i ścieżka żeby takjakby wstrzyknąc to do pliku będzie już gotowa tylko tyle że wybierasz utwory klikasz jeden guziczek i by było wtedy git :)

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...