Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] DO Offline

xKamelPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Specjalnie dałem taki temat żeby zachęcał do wejścia ^^

Natrafiłem dzisiejszego pięknego wieczora na kurwa zajebany temat przed kilku miesięcy o DarkOrbit Offline, gdzie to każdy na mnie najeżdżał. Więc teraz kurwa wszystkie cwaniaczki co powiecie? Minęło 3 miesiące od tamtej pory i jakoś tego waszego darkorbit offline 'programowanego' przez dziecko 11letnie (czyt. Sapera) nie widać... No co to się kurwa stało? Przecież ten znaffca umie programować i co to dla niego robić darkorbit.

Więc wychodzi, że jestem jasnowidzem kurwa tak jak w tamtym temacie pisaliście ^^ No to by było na tyle :D Teraz wszyscy znaffcy z tamtego tematu znowu nagle zamilkną xD

Życzę miłej lektury - http://www.mpcforum.pl/topic/310663-co-mialo-by-zawierac-darkorbit-offline-%3B/

PS. W tamtym temacie moje konta to K@mel i omglolwtf3

Opublikowano

Szkoda ze mi sie plusy skonczyly, sypnąłbym ci ;(

Ja wiedziałem że tak będzie.

Wg. mnie DO Offline jest niemożliwe do wykonania dla dzieci jak Saper ( bez obrazy ). Sam jestem dzieckiem.

Grubson - Przestań się bać

POLECAM, PRZESTAŃ SIĘ BAĆ I ŻYJ!

Opublikowano

Jebać to, że nie zrobił tego DO offline . Ale Kamel ty się do wszystkich przypierdalasz a sam nic nie robisz . Może nie zrobił ale przynajmniej miał dobre chęci . Podnieca Cię to gdy kogoś ojebiesz na forum ? I nie wiem dlaczego nie dali Ci jeszcze bana ...

Opublikowano

Pewnie na link natrafiłeś czytając temat o starym kliencie. Właśnie ciekawe jak idą prace nad DO offline. O ile sie nie myle to nawet ty byś nie napisał gry we fleszu więc czego wymagasz od dziecka. Choć i tak nieźły jasnowidz z Cb.

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

nie licz na to że ta gra będzie, podobno na czas konkursu mieli pozwolenie od Big Point na tworzenie tej strony a teraz nie, ciekawe jaki konkurs.....

Opublikowano

Jebać to, że nie zrobił tego DO offline . Ale Kamel ty się do wszystkich przypierdalasz a sam nic nie robisz . Może nie zrobił ale przynajmniej miał dobre chęci . Podnieca Cię to gdy kogoś ojebiesz na forum ? I nie wiem dlaczego nie dali Ci jeszcze bana ...

Tak, podnieca mnie to gdy ojebie jakiegoś frajera który myśli, że jak zacznie udawać że robi DO Offline to inni frajerzy (tacy jak np metin111) będą go uważać za BOGA.

Opublikowano

To była ironia, ale widzę, że masz za mało lat żeby zrozumieć :D

Sorry, ale nie podam gdzie i kiedy bo nie biję dzieci bez kasku ^^

Opublikowano

Ja tylko piszę jak jest . A ty nie musisz wymigiwać się, że coś tam...

Jeśli modek uważa za spam to niech usunie .

Żeby nie było, że jestem tak samo "kulturalny" Jak ten tu ... ja tylko przystosowuję się do otoczenia i zachowuję się na poziomie mojego "rozmówcy" .

Opublikowano

Sorry, ale nie podam gdzie i kiedy bo nie biję dzieci bez kasku ^^

Hahaha, rozjebałeś mnie tym, nadal sie śmieje :D a tak wogóle to kamel ma racje, grono programistuff sie zabrała i zamierzają napisać gre, przecież oni by nawet nie napisali systemu latania, a tu prosi o pomysł by więcej naobiecywać.

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

• 3 tygodnie później...
Gość Pan Maciek
Opublikowano

1. To nie minecraft, nie odkopuj.

2. Zobacz dzial tutoriale.

Opublikowano

Haha , piz*a dalej to ;P po pierwsze nie mam 11 lat , po drugie jeżeli nie wierzysz zapraszam do konferencji skype : pavel_x2. Zobaczymy czy mam 11 lat frajerze.

A po drugie:

Na ch*j siedzisz jeszcze na tym forum , powiedziałeś że lejesz a dalej siedzisz i wszystkich wku*wiasz myślisz że będziesz jakimś mistrzem "cientej riposty" kolego nie te progi na ciebie .

P.S:

wykurwiaj_1260.jpg

reflink

Opublikowano

Haha , piz*a dalej to ;P po pierwsze nie mam 11 lat , po drugie jeżeli nie wierzysz zapraszam do konferencji skype : pavel_x2. Zobaczymy czy mam 11 lat frajerze.

A po drugie:

Na ch*j siedzisz jeszcze na tym forum , powiedziałeś że lejesz a dalej siedzisz i wszystkich wku*wiasz myślisz że będziesz jakimś mistrzem "cientej riposty" kolego nie te progi na ciebie .

P.S:

wykurwiaj_1260.jpg

Po 1. Ten temat nie dotyczy twojego wieku PSIE tylko twojego super hiper uber pro darkorbit offline wiec wypowiedz się na jego temat PSIE.

Po 2. Nigdzie nie powiedziałem, że 'leje'.

MD5 - db0a8a46114ac7204876d8b6eb6a622a

http://www.md5decrypter.com/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...