Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SteamAutoryaztionFailed-AlterIVNet-Rozwiazanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam przedstawiam moje rozwiazanie SteamAutoryzationFailed na Alterivnet.Za kazdym razem jak to stosuje to dziala zaczynamy.Pobierz pliki z zalacznika!!! 1-Usun pliki caches xml i folder bootstrap z gry MW2

2-Usun caly folder players z MW2(w zalaczniku jest folder pleyers z 57lvl full)

3-Pobierz pliki z zalacznika i przepakuj do folderu z MW2 i podmien wszystkie!!!

4-Odpal gre nastapi aktualizacja i wyskoczy okienko i wpisz badziewskie powiadomienie.

5- I am aware of the repercussions of cheating, and will do my utmost best to ensure I do not cheat.

6-Ciesz sie gra bez bana i czekania 6 godzin.

7- Pliki do pobrania.. ZALACZONE PLIKI POBIERZ..SKAN--Rising-Subskrybcja z powodu pliku instalacyjnego!!!

post-300608-0-11455100-1305666556_thumb.jpg

Edytowane przez cenzo
Opublikowano

Wątpie, że ten sposób zadziała. Dlaczego? 6 godzinny ban oznacza, że nasze xuid zostało zbanowane, nie zapisuje się to u nas w kompie tylko na serwerze aiw. Jedynym sposobem jest zmiana xuid. Czyste pliki nic nie dadzą. Mam dwa kompy, na jednym dostałem tego 6 godzinnego bana i cały czas wyskakiwał SAF. Na drugim można było normalnie grać, więc skopiowałem cały folder na pierwszego kompa i SAF nadal jest. Xuid jest generowane tylko i wyłącznie na podstawie maca(choć zmiana systemu pomaga, ale można tylko dwa razy zmienić). Może ten sposób pomaga na SAFA, ale na pewno nie pomoże jak jest to SAF związany z 6 godzinnym banem.

Są 3 rodzaje "SAFA" które znam;

- związany z sześciogodzinnym banem, nasze xuid jest oflagowane na serwerze aiw, w konsoli będzie coś w stylu steam kicking for reason 4,

- ban na dłuższy czas ale tylko xuidu, bez ip. Wtedy w konsoli wyskakuje od razu disconnecting from.... (tak można odróżnić ban 6h bana od kompletnego bana(albo jakiegoś bugu, o tym niżej),

- czasami z niewiadomych mi przyczyn wyskakuje SAF, ale nasze xuid nie jest oflagowane ani zbanowane, po prostu jakiś bug w kliencie aiw. Wtedy wyskakuje też tak jak wyżej od razu disconnecting from.... Aby pozbyć się błędu wystarczy uruchomic gre w trybie okienkowym(to działa u mnie na dwóch komputerach, nie gwarantuje, że wam zadziała). Należy pamiętać, że jeśli nasze xuid jest zbanowane to żadne uruchamianie w trybie okienkowym nie pomoże!!! Dlatego dwa ostatnie warianty trudno odróżnić.

Jeszcze raz napisze, są jedynie trzy sposoby na ominięcie safa(dotyczy dwóch pierwszych wariantów, nie ma znaczenia czy to ban dłuższy czy tylko 6 godzin, nasze xuid jest zapisane na serwerze aiw więc jego zmiana zawsze pomoże):

- użycie programu aiw ban evade (program ogólnie działa, ale nie wielu użytkownikom), program zmieni nasze xuid,

- zmiana adresu mac (czy to w eepromie, czy przez użycie innej sieciówki), inny mac spowoduje wygenerowanie innego xuid,

- zmiana systemu na inny, mamy do wyboru 3: XP, Vista, Seven, jeden z nich już posiadamy więc pozostają tylko dwie możliwości..

Więcej sposobów NIE MA.

Opublikowano

Moze i masz racje ale dziwnym trafem jeszcze nie czekalem 6 godzin na zdjecie bana nigdy?daje do myslenia tym sposobem zawsze robie i gra jest bez SAF.

Opublikowano

Gram od jakiegoś czasu i mi to się naprawia w inny sposób wypunktuje jak to się dzieje:

Grasz na serwie highexp i Cię wywala (nie tylko z nich), ale jak już wywali to się pojawia "Steam authorization failed" robimy wtedy tak:

1. Nie denerwujesz się to gry nie popsuło

2. Wyłączasz grę.

3. Włączasz grę i działa

Ja tak zawsze robię i działa za każdym razem. Nie trzeba bawić się w jakieś usuwanie plików z folderu players (usuwa wam wtedy to co robiliście przez długi czas).

Pozdrawiam Ferox.

Opublikowano

To dziwne, proponuje sprawdzić czy masz to samo xuid, albo zobaczyć co ci konsola wypluwa, jak nie ma nic w stylu steam kicking for reason 4 tzn., że nie miałeś 6 godzinnego bana ;)

Opublikowano (edytowane)

Nie sciemniajac grajac w gre juz prawie rok tez na hakach mialem ze 20kilka razy SAF zawsze powracalem do gry w ciagu 10 minut.Po co takie pisanie mam nadzieje ze ktos sprawdzi i napisze czy dziala i tyle nar.

Edytowane przez cenzo
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...