Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema

mam pytanie czy jest mozliwosc dzialania serwera na hamachi caly dzien nawet wtedy kiedy wylącze kompa? jak ta porsze o linka z tutem czy tam z tematem lub cos podobnego ...

Porsze o linka z tutem,tematem lub poradnikiem gdze opisane jest jak zrobic wlasnego serwa w minecrafcie bez hamachi

z góry thx :)

dam + lub - jak tam ktos woli

tf2.jpg

Zbieram +

Opublikowano (edytowane)

chodzi ci pewnie o serwery dedykowany lub vps.Był już poradnik tam na górze masz opcje szukaj w 2min znajdziesz (:

@down po co ten spam ? chyba mu objaśniłem... posty nabijasz?

Edytowane przez KuczerTG

Pomogłem nagrodź +

Opublikowano (edytowane)

Jedynie na dedyku. Na twoim pc jest to nie możliwe ;]

@up trochę mineło zanim dodałem ten komentarz ^^ Nie był on po tobie tylko nacisnąłem edytuj i czekałem poprostu. To było nie miłe z twojej strony że tam powiem ^^

A pozatym on nie szukał poradnika do robienia serwera dedykowanego / vps i nie nie chodziło mu o to. Swoją wypowiedź napisałeś nie jasno i nie każdy nowy użytkownik może wiedzieć o co chodzi.

Nie nie chodziło mu o serwer dedykowany / vps. To tyle z mojej strony leci 1 za profil...

Edytowane przez rafor4
Opublikowano
czy jest mozliwosc dzialania serwera na hamachi caly dzien nawet wtedy kiedy wylącze kompa?

Nie, nie ma takiej możliwości i nigdy nie będzie :)

Zamykam.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...