Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Straciłem 24 złote? EasyMetin2 doładowanie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema

A więc zrobiłem tak :

1. wszedłem na

www.easymetin2.com

2. Następnie wszedłem w zakładkę BUY&AGENT

3. Następnie wszedłem na GameMore i wybrałem 7 Euro

4. Przekierowało mnie na stronkę i założyłem tam konto ( onebip )

5. Zalogowałem się i wbiłem w Add Funds i wybrałem 23.98 zł

6. Dostałem na komórkę ID

7. Co dalej ??? xD Jak zrobić teraz tego easy metin2 ?:D

* doczytałem się że o ja pierdd chyba straciłem 24 złote xDD Złodzieje !!!!!!!

Crafty_Greak, żall !! Zwróć mi kasiore !! xD Złodzieje !!

sygnanu.jpg

Opublikowano (edytowane)

Nie kupywałem nigdy easymetin2 ale gdybyś znał angielski to byś wiedział ,że "GameMore" czy "More games" to znaczy "Więcej gier" co oznacza "inne gry" :P więc chyba nie kupiłeś doładowania do easymetin2 tylko do czegoś innnego.

Edit: Właśnie weszłem na stronę easymetin2.com i zacytuje ci kilka zdań jak kupić doładowanie z zakładki "buy&agent"

2. All Easymetin2 users can click the 'charge' button on Easymetin2 launcher to see the 'Charge page'. All details about register and charge please visit here. Tłumaczenie (nie jestem mistrzem z angielskiego a translator zwalenie tłumaczy albo w ogóle nie tłumaczy): Wszyscy użytkownicy easymetin2 mogą kliknąć przycisk "doładuj" w oknie easymetin2 (launcherze) aby zobaczyć "stronę doładowania". Wszystkie informacje o rejerstracji i doładowaniu możesz zobaczyć tutaj.

3. The commercial system will work like:

A: Buy EasyMetin2 cards from resellers.

B: Charge your EasyMetin2 account with the card

Tłumaczenie: A: Kup easymetin2 od resellerów. W polsce to Jacek a jego nr telefonu (wg strony em2) to 783 308 408 ,a gg to 250423.

B: Doładuj swoje konto easymetin2 z kartą kredytową (sposób z punktu 2.)

4. There will have two kinds of EasyMetin2 card for TR version but only one for PL&DE version, the exchanging system between money and credits is as follow,

For TR version 5usd→ 14days

10usd→ 30days

For PL version 7euro→ 30days

For DE version 8euro→ 30days

Tłumaczenie: To są ceny. Dla polski to 7euro za 30dni używania easymetin2

Więc są 2 sposoby na doładowanie.

Pierwszy sposób: Skontaktowanie się (telefonicznie lub gg) z polski resellerem czyli Jackiem i ustalenie formy płatności etc.

Drugi sposób: Odpalenie easymetin2 i po zalogowaniu kliknięcie przycisku "charge" czy tam "doładuj" i po tym zostaniemy przeniesieni na jakąś tam stronę. Przez nią można doładować sobie konto kartą kredytową (możliwe że są też inne formy płatności np. SMS).

Liczę na + :)

EDIT 2: Na stronie www.easymetin2.com podane są również adresy aukcji (doładowania easymetin2) na allegro:

http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=14309237

Edytowane przez lolkuma

Dzieńdobry. Mam dużego ,ale małego. Szerokiego ,ale wąskiego. Długiego ,ale krótkiego. Wzwyż i wszerz. Koń mój wielki być i silny jak militar.

Opublikowano

No przecież napisałem ,że nie wiem czy jest opcja wysłania SMS'a :P

Dzieńdobry. Mam dużego ,ale małego. Szerokiego ,ale wąskiego. Długiego ,ale krótkiego. Wzwyż i wszerz. Koń mój wielki być i silny jak militar.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...