Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]bot

lagi4000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam prosił bym o jakiegoś działającego bota (link) przeszukuje internet i nie moge znaleźć dodam ze wykorzystałem licencje na udobocie i gram na serwerze brazylijskim

Opublikowano

Kurwa od szukania głowa nie boli !!! Przeszukaj to forum lub poradź się wujka google a na 100% znajdziesz.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

zcrakowałem jak jxx mi poradził bot działał 1 dzień i dzisiaj próbuje włączyć i mapa się pokazuje gdzie się znajduje 0 informacji o urzydkowniku nie zbiera nic i tam gdzie login i ranga jest pokazana piszą jakieś cyfry

Gość Pan Maciek
Opublikowano

1. Repport bo forum nie popiera piractwa.

2. Crack jest platny (25Euro).

Jest darmowa alternatywa od autora cracka :)

Robi Gejty ITD.

#closerequest

Opublikowano

Polece cracka jak znajdziesz...weź koleś poszukaj troche...nic ci sie nei stanie. Wejdź w dział tutoriale i tam cos bedzie

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Najlepszy z płatnych jest kbot bo jest tani oraz ma te same funkcje co ibot :P

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Dział poradniki, tam jest wiele.

A taki mini spis

Darmowe:

-Secure

-bioBot

-UDObot PL

Płatne

-IBot

-KBot

Polecam zainwestować, w któryś z płatnych.

Secure już w ogolę chyba nie ma :P zamiast niego jest Valhalla Exim

Opublikowano

witam mam problem z wilhalla exim ponieważ pisze mi erroro login failed

masz nick z 'znakami' specjalnymi ? jak tak to go zmień, chyba żaden bot od iNk'a nie obsługuje takich nicków :D

Opublikowano

A co do tych botow to mam pytanko? Czy KBot jest bezpieczny? tzn czy nie zbiera tych innych boxow,tych co na mapie ich nie widac czy cos takiego. Ogolnie czy jest bezpieczny?

Opublikowano

A co do tych botow to mam pytanko? Czy KBot jest bezpieczny? tzn czy nie zbiera tych innych boxow,tych co na mapie ich nie widac czy cos takiego. Ogolnie czy jest bezpieczny?

Kolega lata na nim prawie bez przerwy na skrzynkach i jeszcze ostrzezenia nie dostal

Opublikowano

A tu was wszystkiech zaskocze gdyż, aby scignąć np. UDObot trzeba BAAAAAARDZO długo szukać bo większaść linków jest nie działająca, a więc szanujcie prośby innych typu: "da ktoś linka do działającego UDObot"...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...