Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcialem kupic veyne ale gralem z nia z 5x i strasznie slabo im szlo mniej wiecej 3;11 i jeszcze te 3 kile to fuksem strasznie... Co myslicie kupowac ja da rade kosic czy nie bardzo?:D

Opublikowano

Zazwyczaj żadną postacią nie idzie z początku, więc nie masz się co tym sugerować. Postać niby assassin ale ze skilli i dmgu wychodzi ze jest to dps. Wracając do tematu czy się opłaca? Jeśli ogarnie się silver bolts - mam tu na myśli wykorzystywania okazji do oddania tych 3 strzałów, a nie np 2...

Oraz Condemn, w razie ucieczki można go użyć do odepchania przeciwnika od Siebie, ale jeśli to My assinujemy kogoś, dobrze by było mieć opanowane "wpychania" przeciwnika tym skillem na ścianę, ponieważ po zderzeniu jego ze ścianą zostaje zestunowany, a więc jest bezradny na Nasze kolejne strzały. Tumble to na prawdę fajna sprawa, ogółem mi się postać na prawdę podoba.

Opublikowano

dzieki za odp. :) Oczywscie masz plusika. Mialem straszny dylemat czy kupywac czy nie ale raczej kupie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...