Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kicki ...

Zieloo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie napisac, wiec pisze to tutaj. Wczoraj dostalem nowy router, podlaczylem i bylo OK. Ale wchodze na metina i po 3 krokach mnie kicka obojetnie na jakim servie, mowie no nic zobaczy sie wieczorkiem. Wieczorem bylo wszystko dobrze - 0 lagow, kickow itp. Ale dzis znow chce pograc po szkole i dupa, bo mnie wywala. Wie ktos moze czemu tak sie dzieje?

Opublikowano

Tak jak UP i może to być głupie(średnio się znam, umiem tylko porty odblokowywać w tym ;D), ale może masz coś zablokowanego w routerze?

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

Jak odblokowac port? Powiecie xD?

@Edit

A co o chodzi z zapora? Zaraz sproboje jako admin i bez av, ale na innych rzeczach sie nie znam zbytnio :P

@Edit2

Ehh, jestem po sql wchodze na metka i nie kicka, a nic nie robilem ... Mozna zamknac.

Opublikowano

@up chyba router ma w 1 poście napisał wdłg mnie nie wiem czym jest przyczyna może format kompa spróbuj i bez antywira na początek graj potem się okaże co to było :D może kamermoda masz zainstalowanego to nie instaluj go na nowo tylko czystego metin2 zainstaluj i bd git

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Heh wina neta, to raczej nie jest, poniewaz grajac w inne gry np. League of Legends, nie kicka mnie, tak samo na ventrilo powinno mnie wywalac, a tak nie jest, czy na skype. Zastanawiam sie nad portami w routerze, ale jak mialbym zablokowane to chyba w ogole by nie dzialal metin :P.

PS Mam neostrade :>

Opublikowano

@UP :

Najgorszy internet. To zrób reistall metina może coś pomoże (wątpię)

Opublikowano

Reinstall nie pomaga, ale dziwi mnie to, ze gralem 3 tyg i nic nie bylo, a od tygodnia jest lipa :P A nic nie robilem z kompem itp.

Opublikowano

Jak masz za słaby drut a za szybki internet to może cię rozłączać w dzień.

Pewno na starym routerze miał opcję dynamicznej lini ( regulacji drutu ) . A nowy tylko pogorszył .

Jakiego masz neta i jaki kabel ? tzn linie ?

Opublikowano

A masz założone hasło na sieć? Ja kiedyś nie miałem i tak samo było, bo ktoś na mojej sieci siedział, teraz założyłem i to ustąpiło.

Opublikowano

haslo na siec mam 256 bitowe, neta mam od neostrady (:D) 2mb, jak sie pytalem to mowili ze lacze jest do 20 mb, choc wiem ze jest do 6mb ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...