Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

konto psn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem zapomnialem haslo to konta psn a jak daje przypomnij haslo to prosi o email i date urodzenia a ja nie pamietam jaka podalem ;/ nie ma jakiegos sposobu na przypomnienie hasla innym sposobem lub odnalezienie tej daty urodzenia ? nie chce robic nowego konta bo musze miec z przed 20 kwietnia bo gry nie dostane :P odwdziecze sie!!!

RMCF

Opublikowano

Zadzwon do infolinii, choć nie wiem czy to pomoże.

Pomogłem? Daj + :)

Noname94PL.png

Opublikowano

Zadzwonienie do SCEP nic nie da, polski wydzial jest odpowiedzialny/stworzony tylko i wylacznie do dystrybucji tytulow na PL rynek, odpowiadajac tez za pl lokalizacje niektorych gier. Z takimi technicznymi sprawami trzeba do SCEE

Na szczescie w Londynie mamy tez PL dział supportu :)

Wystarczy ze wejdziesz na pl.playstation.com i tam wejdz na forum, poszukaj odpowiedni dzial z danym problemem lub odezwij sie do mojej znajomej nick "cassiopea" z pewnoscia cos poradzi w tej sprawie i poda niezbedne informacje co w danym przypadku zrobic

Opublikowano

Zadzwonienie do SCEP nic nie da, polski wydzial jest odpowiedzialny/stworzony tylko i wylacznie do dystrybucji tytulow na PL rynek, odpowiadajac tez za pl lokalizacje niektorych gier. Z takimi technicznymi sprawami trzeba do SCEE

Na szczescie w Londynie mamy tez PL dział supportu :)

Wystarczy ze wejdziesz na pl.playstation.com i tam wejdz na forum, poszukaj odpowiedni dzial z danym problemem lub odezwij sie do mojej znajomej nick "cassiopea" z pewnoscia cos poradzi w tej sprawie i poda niezbedne informacje co w danym przypadku zrobic

Ja jak zapomniałem to zadzwoniłem, podałem inne potrzebne informacje i voila. @Up- zawsze warto spróbować.