Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostałem bana za nic...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wchodzę na konto a tam "your account has been blocked"

Nie hackowałem na cqc itp., tylko kiedyś na zombi mode ale dość dawno temu ok. miesiąc

Mam wykupione dużo broni ( aw, scorpy, premke bronze i ok. 1350 G1 )

Nie wiem o co chodzi? Czy ticket cos pomoże? I na ile mogłem dostać bana i do cholery za co :(

Opublikowano

Wiesz zawsze możesz dostać za kiedyś...

Sprawdzaj może co godzinke poczte...

Dokładniej ci nie powiem...

1312476347-U203760.png

Sygnatura by R4donix.

Czekam na dalsze propozycje czegoś podobnego

:)

http://www.mpcforum.pl/topic/416750-zlecenie-sygnatura-avatar/

Opublikowano (edytowane)

Czlowieku bana nie ma za nic sam pisales ze hakowales na zombie to po 1 masz powod po 2 np za buga mogles dostac bana mogles byc w romie opk za to tez ban 3 to mogles bana dostac za uzywanie slow neistosownych za to jest ban

wiem po sobie wyzwalem ciote hakera i dostalem bana na ile jak bys dostal 24 h pisalo by ludz sie ze po 15 dniach konto bedzie active jesli nie to perm ban nie sadze zeby ci cos pomoglo ticket oni ci napisza form gotowca jak mi lub napisza ci w ktory dzien hakowales

dzieci nie ma bana za nic grales w ine gry czy dawali ci bana za nic nie ma czegos takiego ban jest uzasadniony wiesz ile ban dzienie sie sypie a do tego ile sie czeka po wyslaniu ticketa pisze 24 h licz na szczenscie ja nie gram juz w warrocka stracilem 56 lvl -skradziono 43 lvl -ban za wyzwanie 3 konto 39 lvl - za bugi\opk room tera doszlo ze HS wykrywa dopalacze gry i banuje fast na ile perm .......

Edytowane przez klakiero
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...