Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[News]Zawartość gier do pobrania!

termiator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Pamiętacie jak Sony obiecywało nam gierki do pobrania? Znane są już tytuły które pobierzemy!

Użytkownicy PSN zarejestrowani przed 20 kwietnia dostaną możliwość pobrania 2 z 5 gier.

Gry do pobrania:

- LittleBigPlanet

- Infamous

- Wipeout HD/Fury

- Ratchet and Clank: Quest for Booty

- Dead Nation

I to tyle ; )

Pozdrawiam.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem zapomnialem haslo to konta psn a jak daje przypomnij haslo to prosi o email i date urodzenia a ja nie pamietam jaka podalem ;/ nie ma jakiegos sposobu na przypomnienie hasla innym sposobem lub odnalezienie tej daty urodzenia ? lub moze napisac do suportu ale jak ? prosze o pomoc!!!

RMCF

Opublikowano

ja wybiorę Little Big Planet bo jeszcze nie grałem i Wipeout HD Fury

P.S chyba jednak nie wezmę Little Big Planet pomóżcie co lepsze MPCforum Nation czy Little Big Planet

Opublikowano

Ja wezmę lbp, wipeout, ratchet, i ta ostatnią xD Mam 2 konta PSN więc bd 4 gry

o Ty... ._.

jakim cudem masz 2 konta farciarzu?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Okay, to co bierzecie?

Ja chyba Wipeout, bo wygląda fajnie i LittleBigPlanet, bo to chyba ta gra, do której ciągle wychodzą nowe poziomy, a co za tym idzie - dłuuuuuga gra. : )

Infamous, grałem w demo. Gra nawet fajna... Nie wiem, może coś więcej powiecie?

Ratchet and Clank, też w demko grałem. Gra przeciętna. Jakie są wasze opinie?

Dead Nation - odpada, nie podoba mi się.

PS: Działa wam już PSS?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ekhem.2 gry na każdego użytkownika ; ) 2 konta = 4 gry : )

@Merkon 1 konto mojego brata ^.^

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Ja biorę Infamous'a i Wipeout'a lub Infamous'a i Dead Nation ew. Infamous'a i Ratchet'a.

Opublikowano

Mam większość tych gierek i poleciłbym inFamousa bardzo fajna gierka lecz do przejścia i odłożenia :/

Jeżeli spodoba wam się styl LBP to możecie w niego grać nieskończenie wiele z przyjaciółmi na nieskończenie wielu poziomach online , single , tworząc własne poziomy :)

WhatShouldIDo.png

Opublikowano

Ciekawe kiedy zostanie wznowione PS Store.

Zapewne jak do wszystkich krajów ponownie zawita PSN i wszystko się ustabilizuje.

Opublikowano

trochę nie do tematu ale gdy pss będzie działać i ściągniemy LBP chyba że niektórzy mają to może zrobimy jakieś mega party :D

Opublikowano

Też mam dwa konta ^.^ teraz idę pooglądać gamplaye z gierek i coś wybrać. Terminator dzięki za info.

@Edit

Co do gier, DWIE MNIE ZAINTERESOWAŁY... a mam 3 konta, więc wszystkie mogę ściągnąć, ale najpierw ściągnę InFamousa i LBP , a resztę może potem bo nic w nich ciekawego nie widzę, więc czekam do wtorku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...