Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wpe Pro Pakiety

edvin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 konta na raz uruchomic na 2 kontach w windowsie niedam rady:/ a nieda jakos rady odpalic main'a x2? na 1 koncie w windowsie;p

Dzieki za pomoc:)

Opublikowano

wlacz mu w oknie

potem prawym myszki na "main" i wybierz "uruchom jako" z listy wybierz administratora albo innego uzytkownika, wpisz na niego haslo, otworzy Ci sie nowe okienko z MU

@

uzyj tych pakietow

C1 06 BC 35 88 3A C1 03 31- 10 souls

C1 06 BC 35 88 38 C1 03 31- 30 souls

C1 06 BC 35 89 3B C1 03 31- 10 bless

C1 06 BC 35 89 39 C1 03 31- 30 bless

@

jest w 100% niewykrywalne

chyba ze na jakims nowym servie zaczniesz chodzic i rozdawac b za free

btw podeslij mi www serva na PM

Opublikowano

DZIALA! dzieki:))

edit: ujj jednak nie ten sposob na stackowanie i destackowanie w pralce dziala ale ten przy trade i dupe to nie:/ dostaje DC

edit2: udalo mi sie zestackowac te jewele w czasie trade ale po cancel rozdzielaja sie:(

Edit3: sam doszedlem do tego i dziala;P w 3s mam 120b;P a jest to jakos wykrywalne?

EDIT4: JESTES WIELKI!(ten poradnik o blessach/soulach jest twoj przeciesz;P)

EDIT5:

"

Wpe Pro idzie na tym serwie: -.- sam na nim pruje i działa

tutaj macie pakiety na ulepszanie itemków na +10 +11 +12 +13 i dodawanie opcji do itemku od 380 lvl

C1 04 86 0C +10

C1 04 86 0B +11

C1 04 86 19 +12

C1 04 86 18 +13

C1 04 86 2B - 380 option

C1 04 86 08 - 2nd wing " By silver11

niedziala mi to:/ wpisuje rozmiar na 4 podmieniam dane na te w.w. i nic pralka nawet nie rusza

Opublikowano

Ja na moim servie troche inaczej to zrobilem, ale mam inny pakiet ktory wczesniej przechwicilem co stackuje blessy. i podczas trade powiedzmy mi je stackuje, ale gdy wyjde to wraca i sa dalej unstacked. cos robie zle czy zabezpieczony jest? A te pakiety co podał Mazi wogole nie dzialaja

Opublikowano

to dziala tyle ze musisz pakiet przechwycic w czasie trade po otwarciu window potem robisz send podmieniasz na to co mazi podal(jest o tym temat na forum) i send i znika okno trade a blessy sie podwajaja;)

Opublikowano
Ja na moim servie troche inaczej to zrobilem, ale mam inny pakiet ktory wczesniej przechwicilem co stackuje blessy. i podczas trade powiedzmy mi je stackuje, ale gdy wyjde to wraca i sa dalej unstacked. cos robie zle czy zabezpieczony jest? A te pakiety co podał Mazi wogole nie dzialaja

Albo spróbuj wydłużyć rozmiar pakietu o 3 i dopisać C1 03 31 (anuluje trade). Z tym zawsze mi na zhyper wychodziło za pierwszym razem :P

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

wlasnie dodaje to na końcu i kiszka, dalej mam trade i komunikat o pomyślnym połączeniu jeweli. Na innym serverze za to dziala bezproblemowo. no nic, innym razem cos pokombinuje jeszcze

Opublikowano

Powie mi ktoś jak zrobić w pralce jakis exc item z jakimi chce optami przez wpepro? Widzialem na youtube ze goscie robili , ale nie moge znlezc nic na necie, zadnej instrukcji.

tutaj macie pakiety na ulepszanie itemków na +10 +11 +12 +13 i dodawanie opcji do itemku od 380 lvl

C1 04 86 0C +10

C1 04 86 0B +11

C1 04 86 19 +12

C1 04 86 18 +13

C1 04 86 2B - 380 option

C1 04 86 08 - 2nd wing " By silver11

Mozeszpodac do tego instrukcje? :P

Opublikowano

A czy są jakieś pakiety które na jednym koncie mżna cos zdupować? bo ja na przyklad nie zabardzo moge dwa odpalic

Opublikowano

No wiecj co mam zrobić zeby wyprac losowy item exc.Jest to serv season 1 , nie wiem czy to na nim dziala .

Wchodze do pralki , minimalizuje mu , podmieniam pakiet i wciskam play , wchodze do mu i nic sie nie dzieje

Opublikowano
No wiecj co mam zrobić zeby wyprac losowy item exc.Jest to serv season 1 , nie wiem czy to na nim dziala .

Wchodze do pralki , minimalizuje mu , podmieniam pakiet i wciskam play , wchodze do mu i nic sie nie dzieje

na losowy item jest pakiet c1 04 86 2a, jezeli nic sie nie dzieje to znaczy ze nie dziala

jest jeszcze 1 pakiet, mozesz go znalesc na ang mpc

a co do kopiowania na 1 koncie - to chyba sie zabardzo nie da :P chyba ze bedziesz podchodzil do obojetnie jakiego gracza i dawal mu trade

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...