Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Aimbot?

wertyh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie, że jest lecz u nas na forum nie ma.

Ale po co jak wprowadzono system banowania?

Będą patrzeli na statystyki i będziesz miał same HS.

Zagraj na checie od Geoning'a dużo lepsza zabawa niż na aimie. ; )

w83od2.jpg

Opublikowano

Takie pytanko.

Jak ma się tego hacka Geoning'a to wylogowuje i crashuje grę?

Grałem ostatnio Clan Wara i gościa co chwile wylogowywało lub błąd exe.

Dziwnie też grał, chociaż nie nagrywałem meczu.

Ciekawi mnie to bo dość często się z takim czymś na meczach czy mixach spotykam o.O

own#d

Opublikowano

Takie pytanko.

Jak ma się tego hacka Geoning'a to wylogowuje i crashuje grę?

Grałem ostatnio Clan Wara i gościa co chwile wylogowywało lub błąd exe.

Dziwnie też grał, chociaż nie nagrywałem meczu.

Ciekawi mnie to bo dość często się z takim czymś na meczach czy mixach spotykam o.O

Był taki błąd przy WH jak chciałeś mieć, że crashowało grę jak załączał.

Albo możliwe jest to, że to co on miał było wykryte i dostawał raport o błędach.

w83od2.jpg

• 5 tygodni później...
Opublikowano

przydałby sie link do bota z broniami bo w wersji patcha 1.8 widzałem gości z innymi pukawakmi a po zabici sam ich używałem wiec na pewno jest taki bot i działa

Opublikowano

Powiem tak ,co do odpowiedzi Avangera to ja od czasu do czas pogram sobie z cheatami. Bardzo chciałem przetestować cheaty Geoninga i są spoko. Teraz jest patch 1.8 a działają mi do wersji 1.1 i 1.2 . Tyle że w wersji 1.2 jest Wallhack i jeżeli koleś go włączy to będzie mu co 10 min crashowało . EA nad tym pracuje i dlatego wydawane są kolejne patchy uniemożliwiające skuteczne cheatowanie w dodatku na bardzo wielu serwach są bardzo dobre Antycheaty. Jednak na ESLu (Na którym nie wątpie że grasz) nigdy nie masz prawa spotkać cheata i jeżeli będzie jakiś mecz to on nawet na serwa nie wbije ,ale jest mnóstwo programów które działą przeciwko Antycheatom i umożliwiają skuteczne skanowanie. Jednak to kosztuje 50 euro ,więc lepiej grać uczciwie :)

A twój kolega ,ma jakieś problemy z grą ? Chociaż wątpie bo nie grasz z 1 lvlami które mają kompy do 4 liter ,zresztą jak kogoś wywala na serwie ,to jest wywalany przez antycheata ,ale ściągnał Aima z konikiem i nie może grać :) Bo jeżeli załóżmy ma 30 lvl to już się ograł i komp nie powinien mu nawalać ,więc pewnie się znudził i bawi się w cheatera. W dodatku jest jeden sposób na aima. Bezpłatne aimy są bardzo prymitywne które celują w heada. Ja testowałem na wielu i naprawde skuteczny sposób.

1. AimboTest. Powiedz żeby strzelił ci ze scara w nogę , brzuch i heada , a także strzelił w lewo i prawo (w powietrze) jeżeli za 1 razem przy strzelniu w noge trafi cię w Heada to oczywiste że ma Aima ,bo przecież darmówek nie da sie wylaczyc podczas gry i cały czas nawalaja w heada.

W dodatku na publikach WH są niewykrywalne a Aimboty na 50 %.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Jednak na ESLu (Na którym nie wątpie że grasz) nigdy nie masz prawa spotkać cheata i jeżeli będzie jakiś mecz to on nawet na serwa nie wbije ,ale jest mnóstwo programów które działą przeciwko Antycheatom i umożliwiają skuteczne skanowanie. Jednak to kosztuje 50 euro ,więc lepiej grać uczciwie :)

Z tego co zaobserwowałem, ESL Wire jest tak dziurawe, że pierwszy lepszy cheat wyszukany na google by działał.

Teraz jest patch 1.9 to całe szczęście na ESLu prawie nikt nie cheatuje.

Po update gry zauważyłem drastyczny spadek skilla u większości graczy ligowych.

No ale cóż..

own#d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...