Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZMIANY W DZIALE - ZAPOWIEDZI I DYSKUSJE

Joaquin Phoenix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że ostatnio pojawia się coraz więcej zapowiedzi-fake od dzisiaj będą obowiązywały nowe zmiany.

Oto plan przyjęty przez zespół moderacji działu metin 2, który będzie realizowany przez najbliższy tydzień.

A mianowicie:

• Wprowadzenie weryfikacji prywatnych serwerów poprzez wstawienie SS'a bądź video z zapowiadanego serwera. Na przynajmniej 2 SS'ach/ Video musi być napis poprzez komendę /b bądź /n "Dla MPCforum". SS/Video ma znajdować się na pierwszej stronie!
  • Nie tworzymy zapowiedzi-marzeń tj. zapowiedzi serwera który nie powstał choćby w 2/3.
  • Notoryczny, chamski, celowy spam będzie karany blokadami pisania tzw. postów. My wszystko rozumiemy ale chamskiego spamu tolerować nie będziemy. Niech to będzie kulturalna wymiana zdań.
  • W najbliższej przyszłości postaramy się wprowadzić generator zapowiedzi.
  • Żadna zapowiedź nie może być napisana wcześniej niż 14 dni przed otwarciem serwera.
  • Należy podać przybliżony termin startu [ poślizg max 2 dni! ]
  • Dostępne ankiety [ absolutnie żadne pytania w formie Odpowiedź= nowy post ] do zadawania pytań w celu wprowadzenia NIEWIELKICH zmian na serwerze.
  • Konieczne jest dodanie FAQ w zapowiedzi.
  • Jeśli tworzymy dyskusję koniecznie musi być podana data startu serwera. Nalezy pamiętać, że aby stworzyć dyskusję serwer musi stać minimum miesiąc.

Wyżej wymienione podpunkty są wprowadzone do życia od dnia dzisiejszego tj. 16.05.2011 godziny 22:45.

Każdy autor zapowiedzi ma czas do piątku ( godziny 19.00 ) poprawić swoją zapowiedź dodając tam ssy/video.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

• Żadna zapowiedź nie może być napisana wcześniej niż 3 tygodnie przed otwarciem serwera.

Pytanie moje brzmi:

Jeżeli zapowiedź już jest a była napisana wcześniej mimo iż start serwa jest za około półtora miesiąca. To co wtedy???

Opublikowano

Pytanie moje brzmi:

Jeżeli zapowiedź już jest a była napisana wcześniej mimo iż start serwa jest za około półtora miesiąca. To co wtedy???

Z pewnością ten ''temat'' a raczej ''zapowiedź '' będzie zamykana na jakiś tam okres..

lub po prostu stworzą dział do przechowywania zapowiedzi..

i jeżeli dany user uzgodni z kid modem modem metin2 przywróci temat ;P

Zbieram -----!!

Opublikowano

ojj, juz dawno mialem to zasugerowac ;D dodal bym jescze karanie ludzi ktorzy nie dotrzymuja zapowiedzi, ale ze ni emam zadnego doswiadczenia w robieniu serwerow itd. Nie chce nikogo krytykowac itp bo czasem po prostu cos w zyciu sie moze stac ze serwer po prostu nie bedzie mial mozliwosci zeby wystartowac.

pozdrawiam XTREME

1323471401-U250803.png
Opublikowano

Widzę, że niektórym pojęcie "kultura" czy "stosowna wymiana zdań" są obce a więc zaostrzymy trochę. Ja rozumiem normalne wypowiadanie się ale to jest PRZESADA.

Następujące zmiany:

-Max 10 dni przed startem.

-Kary za spam będą większe. Częstsze blokady postów.

Przykro mi, ale w dyskusji Nevrastu pisałem kilkanaście ostrzeżeń, a mimo to nadal każdy ma to w dupie.

Ten dział to dodatek forum.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...