Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE]Pare pytan dotyczące serva Hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zrobiłem sobie serva ( Mcncc.com chyba by Rain) no i tam mam go na chinskim cliencie zzyt . Solszczenie działą ale nie do konca . postanowiłem dodac mojego serva do moda kamera i dodałem, wszystko działa tylko teraz chce dac serva na polskie pliki 2010/2008 ( POLSKIE zeby sie nie bugowały bronie itp) jak to zrobic ?

2 pytanie to rejestracja w bazie MySQL (Navicat) robie konta i tam mozna miec tylko hasło 12345 (hasła jakies zakodowane i zeby zrobic własnie konto to trza skopiowac hasł jakimis '#&!@*#&' i wkleic do hasła a ja chce normalne hasło - nie kodowane - zebym mogl wpisac np hasło qweqwe i zeby działało ; >

3 pyt to jak zrobic (dodac) bony w navicat typu +2000000hp , +2000000 ataku itp. mam staty 999 ale za malo bije ; > kiedys kolega mial swojego serva, ja na nim grałem i on mi dał taką bron (syrek z bonami +200ataku (7 bonów w tym +atak) jak to zrobic ?

Prosze o instrukcje a najlepiej filmiki z odp na pytania . to moj pierwszy priv i chciałbym sie pobawic przed postawieniem jakiegos poządniejszego serva .

Za pomoc daje + i 5 (nawet jak nie pomozesz dam Ci + i 5 ale odp ma byc na temat ! (+ i 5 dla zachęty))

Pozdro Karlos

1083802555.png

Plusy miło widziane.

Co złe to nie ja !

To co lubiee ! :

1284300739-U138092.png32266.png

32441.png31918.png

33365.png30671.png

27573.png34117.jpg

31109.gif34818.gif

Opublikowano

2)

To jest ukryta treść, proszę

Wpisujesz jakie hasło chcesz mieć i generuje Ci ten "hasz" Czy jak to się nazywa.Wklejasz w miejsce hasła.

3)

Możesz taki item stworzyć np. W panelu Bambuska:

Lub:

W tym pierwszym pytaniu nie wiem do końca o co chodzi :D jak spolszczyć handlarzy itp?

Opublikowano

w pierwszym pytaniu chodzi oto ze chce miec serva na polskim cliencie nie na chinskim z polszczeniem albo z kmr modem . teraz mam na chinolu i na kmr modzie to mi sie bronie bugujaco chwile a kolega ma na cliencie pl i nie bugująsie, są normalne literki (te takie jak na plu ; >) i all spolszczone .

1083802555.png

Plusy miło widziane.

Co złe to nie ja !

To co lubiee ! :

1284300739-U138092.png32266.png

32441.png31918.png

33365.png30671.png

27573.png34117.jpg

31109.gif34818.gif