Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playspan 4329up

diabekej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć ukazała mi się nowa jak widać na dołączonym obrazku niezła sumka up

i teraz moje zasadnicze pytanko :

Jak to zrobić ?!?!

post-118845-0-84567200-1305572763_thumb.jpg

Edytowane przez diabekej
Opublikowano

ale pisze bezpłatne

Ja znam się trochę na angielskim i w miarę wiem co pisze ale chodzi mi o osobę która to zrobiła i jej się udało.

Chce zdobyć (jak się da) te up.

Opublikowano

A czemu tak się dzieje ??

A może ktoś podać reklamy które dochodzą ??

Spróbuje zrobić, ale potrzebuje teraz Jakiegoś amerykańskiego adresu w new yourku i domowy telefon

Może ktoś pomóc ??

Opublikowano

Żeby zrobić tą reklamę musiał byś być naprawdę dobry i mieć sporo gotówki bo ci co tworzą playspan i ci co dają tam reklamy dają takie żeby się opłacało oby dwu stroną a gdy byś zrobił ją za free to popatrz ile by straciłi G1 około 100 zł ponieważ z tego zakupił byś 2x premki gold 30 days i 800 G1 około + -

Opublikowano

Wlasnie tak jak up sadze ze ona nie jest za free bo by stracili FULL kasy.Nikt nie robi takich reklam zeby stracic ale zeby zyskac.Napewno nie jest ona darmowa!

Opublikowano

@up jest ona darmowa lecz poprostu zawiera w sobie haczyk ^^, po za tym właśnie jak u góry kolega napisał 3/4 reklam nie dochodzą i sądze że nie dostaniesz za nią UP..

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Żeby zrobić tą reklamę musiał byś być naprawdę dobry i mieć sporo gotówki bo ci co tworzą playspan i ci co dają tam reklamy dają takie żeby się opłacało oby dwu stroną a gdy byś zrobił ją za free to popatrz ile by straciłi G1 około 100 zł ponieważ z tego zakupił byś 2x premki gold 30 days i 800 G1 około + -

Dziocha widzę z playspanem ty masz tyle do czynienia co każdy początkujący...

Nie raz za free przeze mnie były robione reklamy z jeszcze większą ilością punktów bo przecież po to, to jest... po prostu dane bierzesz z fakenamegeneratora i jak reklama działa to dojdzie... jak nie to nie, jeszcze się nie nauczyliście ?

Stracili by ponad 100 zł ? A myślisz, że jak tak kilka tysięcy osób dziennie robi sobie chociaż głupią premkę gold na 3 dni (200 UP) to ile tracą ? Właśnie po to są earn UP, że nie tracą nic. Po prostu oferta wykonana i koniec a w jaki sposób to już ich nie obchodzi wystarczy, żeby dostali potwierdzenie tak jak było już np. ze smiley central.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...