Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Muzykaa.....

Ekwador

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ahahahah jakie bajki jeden wielki bullshit

doznajemy emocji pierwszego pocałunku, uczucia zakochania się

towarzyszą nam stany, porównywalne ze spożyciem alkoholu, bądź innych używek

osiągamy silne doznania erotyczne

mamy ochotę na nagły śmiech

zostajemy wprowadzeni w stan halucynacji

odbywamy świadomy sen, albo eksterioryzację (wyjście z ciała)

hahahahahahahahha i co jeszcze? pała Ci stoi przez rok a wytrysk na 3 kilometry

+kam się

chłopaki :*

Opublikowano

po co to kupować jak masz to na jutjub.kim ... zaraz to znajde ,bo gdzie to mialem ostatnio ;D

Opublikowano

heh..

wiesz.. tylko żeby zarobić.. a zeby zjarać się z muzyki hmm??;/ NIE MOŻLIWE!! do organizmu dostarcza ci THC a nie BASY^^

Opublikowano

Jeśli nie szkoda ci 30zł to kupuj :P Ale ja nie polecam, jakoś mnie to nie zachęca :)

- zaraz ide

- gdzie ?

- jeszcze nie wiem.. :DD

- odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano
heh..

wiesz.. tylko żeby zarobić.. a zeby zjarać się z muzyki hmm??;/ NIE MOŻLIWE!! do organizmu dostarcza ci THC a nie BASY^^

TY ja tego anie kupuje tylko sie pytam jak myslicie o tym jak dlamnie tez to bajka

Manieczki1.png

Opublikowano

Miałem doczynienia z takim czymś jak brainwave generator. Jest to jakiś generator właśnie takich 'utworków' które znikomo mają na nas odziaływać i powiem, ze niektóre w jakiś sposób na mnie działały... Teraz trzba pogrzebać w googlach. ^^

Opublikowano

A wg mnei to prawda ... udowodione jest ze przez Relax i dzwieki dostarczajace odpowiednio do mozgu mozesz dostać roznego rodzaju emocji nawet i molosci ale z tym zjaraniem sie nie wiem :D

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

wiecie co to mnie zaciekawiło ;) dlatego użyłem niezawodnego google i po kilku minutach szperania mam dla was brainwave generator ;) zaraz sam sprwdze czy działa ale tu macie linka:

http://www.speedyshare.com/738115328.html

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

O ho ho ... już czuję się lepiej ( od tego co dał czapa wyłazi cała masa innych e-dragów ) ... sarkazm

Opublikowano

hah;p to jest bezsensu to wole se dać 20zł i mieć dobra zabawe niz kupic jakas bezsensowna płytke;]

a muze skaś znam..

Opublikowano

za 30 zł zrobisz se jointa a za trochę więcej możesz się bawić w ogrodnika

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Opublikowano

to działa. Wiele osób używało czegoś podobnego (idoser, możliwy do pobrania za free) i komentowało to pozytywnie. Idoser w jakimś stopniu na mnie działał, ale niewiele go używałem. Ściągasz program, dosy dobrej jakości, słuchawki, odprężenie i jazda. To naprawdę mocne.

bez gif.

Opublikowano

Mi sie po tym jakos goraco zrobilo i ciut mi zaczely ciazyc powieki, moze to dlatego ze bylem po treningu:)

Czy ten dzwiek od jointa ba byc takim jednostajnym buczeniem?

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...