Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam]WIELKI SKRYPT (FACEBOOK)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

mam zadanie dla programistów dzięki któremu moga sobie nabić niezłą sumkę downloadów i pomóc wielu osobom

Zaczynajmy !

1. Opis

Szukam skryptu lub czegoś innego co pomoże mi w hackowaniu facebook'a

Nie szukam czegoś co doda kasy, lecz znajomych

Skrypt powinien zapraszać ludzi, userów, byle kogo, tak aby w grach miec dużo znajomych i żeby przesylali gifty i pomagali mi ;D

Większość osób nie zna swoich znajomych na fejsie więc co szkodzi jak skrypt zaprosi z 1000 osób jako znajomego a potem do wybranej gry np: Millionaire City lub Mafia Wars lub CityVille

2. Budowa i Funkcje

Skrypt mógł by wyglądać w formie rozsuwanej koperty w której znajdę wszystkie opcje typu, Zaproś ludzi: -----(ilość) , Zaproś do Gry ------- (np: CityVille) ----- znajomych (można wybrac all, połowę, i liczbę)

Mógł by też posiadac funkcje bota do określonej gry np: do Millionaire City, ustawiac kontrakty na 3 minuty i zbierać czynsze z domków jak i sklepów, w cityville zbierać kasę i zbiory i odiwedzac znajomych i tak z 10 najpoplarniejszych gierek

Miałby wiele wersji bo jest dużo gier na facebook'u , sa update i nowości

Taki skrypt zyskał by wielka popularność jak np: Metin2Mod w metinie bo jest zakazany w każdym serwerze prywatnym i globalach, i jest dostepny w różnych językach

Na początku proponuje zrobić po Polsku potem po Angielsku i Niemiecku (Najważniejsze języki i coś dla nas)

Ja tylko podsuwam pomysł, kto chce zyskac wielką popularnośc nie tylko w mpcforum ? Są hostingi w których po określonej ilości downloadów dostaje sie kase a z pewnością przekroczy to około 1kk więc polecam

Co do wagi mógl by wazyć nawet i te 24mb bo jak wiadomo gierek bedzie coraz więcej a każda wersja zawierała by coraz to nowsze bociki

Oczywiście polecam zabezpieczyć to tak że musisz podać hasło i zeby nie można było tego z uploadować bo to

To chyba na tyle, jeśli chodzi o mnie

Dziękuje za przeczytanie i życze miłego programowania

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

to taki pomysł a wątpie ze takie coś podobne jest, jakiś programista móglby się tego podjąć a to jest tylko pomysł i nie będę płacił bo nikogo nie zmuszam do zrobenia tego, czy ktoś płaci zeby robić Metin2Mod? wątpie, wy możecie zrobić to i równiez pokazać na co was stać, czy ktos to zrobi to mi wisi bo niwe mogę nikomu niestety rozkazywać

Opublikowano

@UP

Kamer dużo zarobił na tym swoim modzie, bardzo dużo. Ten dział jest od pomocy, a nie od pomysłów na skrypt ;x Jeżeli tego potrzebujesz, to zostań 'programistą' i sam napisz ten program ;x

Uważam, że za dużo z tym zachodu, a jeżeli komuś na tym zależy - sam sobie napisze, a swojej pracy za darmo nie opublikuje.

Opublikowano

1. nie pytac sie ile płace

2. tak? niby jak zarobił na tym? sprzedał to co?

Opublikowano

@UP

Chłopie, ogarnij. Za 1000 pobrań jego moda dostaje ok. 7$, licząc, że kilkadziesiąt tys. osób pobrało tego moda po kilka razy (zalicza raz dziennie), dodając, że tych plików i modów ma tam kilka zarobił kupę forsy ;)

Opublikowano

no to jak zrobisz taki bot tez tyle zarobisz

Opublikowano

ale ja nie chce tylko podsunąłem pomysł, jak można zarobić kaskę, a ja tego szukam jesli nie ma to może ktoś to sobie zrobi sam i da na download a kazdy sobie będzie ściagać, co wy zaraz myślicie że bede tego chciał n zamówienie za kase skoro inni dostaną za freeko jesli to zrobisz, ja sie w to nie mieszam , kto chce niech robi potem na download i moze liczyc kase w portfelu

NIE PISAĆ ŻE NIE ZROBICIE BO NIE DAM KASY BO TO UZNAM ZA SPAM SKORO MÓWIE CIAGLĘ ŻE jA TAKIEGO OWEGO BOTA SZUKAM A SKORO WĄTPIE ŻE TAKI JEST TO MOŻE KTOŚ GO ZROBI I DA NA HOSTING

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...