Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie bo tego nie ogarniam. Jak włączam party maching (E) na silku i normalnie dołączam do pt co expienie jest od 1 do 20 i dołączam. Niestety nie mam pojęcia gdzie iśc żeby zobaczyc członków pt iz nimi poexpic. Czy da się do nich jakoś transportowac albo czy można zobaczyc gdzie są i samemu odszukac czy cos?? Plz o pomoc dopiero zaczynam

Wbijaj na moją stronę! http://momio-hack.pl/

Opublikowano

Jak przyjmą cie do PT(Party) to bedziesz miał na mapie(klikasz M) zielone kropki to są członkowie pt. A na mini mapie(Prawy górny róg) są strzałki w jaką strone mniej więcej isc.

speed.io.png

14119.gife9f7689074319b8d.jpg

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

w prawym górnym rogu masz mape... POlecam:

silkroadonline.com.pl

silkroad-online.pl

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Tak jak wyzej M mapa naciskasz lewy przyciskiem myszki i przesuwasz w strone strzalek mapke i bedziesz widzial gdzie sa.Jak maasz chinska postac to tam masz taki jakby teleporst niebieska kulka nie posrodku tak bardzien gdzie sklep z potionami jest tymi do zycia i dodawnia many.W constantinoplu jest po srodku taka kula klikasz na nia i miejscowosc naciskasz .

headerkzr.png

Jak sie podoba kliknijcie [Lubię To]

Opublikowano

Praktycznie kazde party ma zamieszczona informacje od jakiego do jakiego lvl przyjmuja aby expic a takze informuja jaki build potrzebuja szczegolnie no i na jakich mobach expia