Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, jako iz jestem nowym uzytkownikiem tego forum to witam wszystkich. Chcialbym zaczac swoja przygode z mythos dzis w empiku widzialem boxa za 2 dyszki i to mnie zaciekawilo. Stad moje pytanie drodzy gracze, powiedzcie mi czy jest sens kupowania gry ? czy jest duzy online i czy mythos przetrwa probe utrzymania sie w dobie innych rewelacyjnych mmorpg ?

Opublikowano

Jak najbardziej jest sens kupienia pudełka. Na start wtedy dostajesz kilka prezentów (peta itp.).

Mythos spokojnie się utrzyma, bo będzie miał ciągle nowych graczy, ale i starych wyjadaczy tego gatunku. :D

rydah for life

Opublikowano

Opłaca się.Mythos jest bardzo dobrą grą.Fajne klasy,rasy a co najwazniejsze za gre nie musimy płacić abonamentu itp.

Opublikowano

Jak dla mnie, to pudełko to gówno. Sam kupiłem i żałuję 2 dych, bo mogłem to wydać na wiele innych rzeczy :>.

Jedynym plusem jak dla mnie to ten Ghull (pet), który dodaje 20 do szczęścia, dużo łatwiej dropi się różne itemki do questów (a na +35lvl trudno je dropnąć).

Rób jak uważasz.

Opublikowano

Mógłbyś zamiast kupować tego pudełka ku cd-action tam masz prawie to samo + dużo innych gier za jedyne 17zł.

Opublikowano

Według mnie plusem jest Ghull (pet), który dodaje 20 do szczęścia ( o ile sie nie myle to jeszcze przywolanie NPC i Talizmany Identyfikacji) ale kupno Boxa wedlug mnie nie jest oplacalne;p Lepiej isc na piwo z kumplami zubr 2,80 zl tzn za 20 zl masz 7 piw wiec przemysl co lepiej zakupic ^^

4442727dcac7a65ddf2978f.gif

Zbieram + !

Opublikowano

2 dyszki to nie pieniadz ;) a ogolem jak wyglada sprawa z serwerami ? jestich duzo czyjeden konkretny ? zebym gdzies nie wyjechal gdzie nie bedzie polakow ;)

Opublikowano

@up

tak tak

Poliski

Niemiecki

Fracuski chyba

serwery są podzielone na kraje żeby było łatwiejsza komunikacja..

ile serwerów tyle języków w grze ;)

b577e893e102f.png

Opublikowano

Ogółem myślę,że ta gra ma świetlaną przyszłość :)

Jak masz pieniądze to możesz zakupić sobie taki zestaw :P

Ale lepiej z Cd-Action. Tak jak piszę Rawel.

Gra godna polecenia porównując do innych gier.

whattheawwyeahp1.gif
Opublikowano

tez tak zrobie ;) na dniach zakupie ta gre i bede siekal jak szalony, poniewaz po ogladnieciu filmikow bardzo gra mi sie spodobala mimo iz nie jestem wielkim fanem H&S, mam nadzieje ze spotkamy sie niegdys w grze i bedziemy mogli razem przezyc jakas wspaniala przygode ;) dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam cieplutko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...