Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery PodobneDoFantasticWorld

Gredris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.Chciałbym abyście podali mi jakiś serwer który jest podobny do TheNextLand czy też później FantasticWorld ci którzy grali na tym serwie wiedza jaki on jest a więc proszę o parę konkretnych serwerów które na dzień dzisiejszy są podobne do tych powyższych i które są ON .

Opublikowano

okey dzięki ale i tak te serwery były dla mnie wyjątkowe:) Niestety bardzo szybko padają;/ Pozdrawiam cie Vasker

Opublikowano (edytowane)

Padaly poniewaz HA był ......... ehh szkoda słow na tego idiote ,mam nadzieje ze Vasker nie zrobi tego samego bledu co Spopi

Edytowane przez adi17pl

Opublikowano

Ten server również będzie Spopiego,więc odrazu odradzam go wszystkim ponieważ skończą jak jego wcześniejsze.

Opublikowano (edytowane)

no panowie miejmy nadzieje zeby ten serwerek wypalil i ze bedzie podobny do starego FantasticWorld, a napewno zagram.

Edytowane przez Ohoho:)

5RlaVGt.png

Opublikowano

Na 100% nie wiadomo czy bd w teamie ;-) Na dzień dzisiejszy w teamie jest: Vasker,chollinex,death,sabathani

Moim zdaniem jedna osoba nie powinna się tam znajdować,ale tu już nie moja sprawa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...