Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kbot licencja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ;)

Jestem nowy na tym forum więc jeśli coś pomyliłem to sorry :)

A więc tak. Chcę wykupić sobie licencję na Kbota GG. Na początku myślałem o tej stronce, ale poszukałem troche na forum i znalazłem ten link: http://rghost.net/users/ivangrozneishii/releases/Kbot-i-Kerkava-fayly-- . Wychodzi na to, że z tego drugiego linku jest dużo taniej. Jest też tam możliwość kupienia za pomocą pay safe card. I teraz mam kilka pytań:

1. Czy już ktoś kupował Kbota przez kontakt z tym Ivanem i nie było żadnych problemów?

2. Jak mam zapłacić mu pay safe cardem w euro (mieszkam w Polsce i nie mam jak kupić kuponu PSC w euro)?

3. Jak szybko dostałbym licencje na tego Kbota?

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Pozdro ;)

Pomogłem? Daj +

Żal mi noobów zbierających minusy.

Opublikowano

Nie, on przyjmuje tylko euro. A licencje dostajesz w ciągu 10minut

A jest jakaś możliwość zamiany waluty kuponu PSC?

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Witam wszystkich ;)

Jestem nowy na tym forum więc jeśli coś pomyliłem to sorry :)

A więc tak. Chcę wykupić sobie licencję na Kbota GG. Na początku myślałem o tej stronce, ale poszukałem troche na forum i znalazłem ten link: http://rghost.net/users/ivangrozneishii/releases/Kbot-i-Kerkava-fayly-- . Wychodzi na to, że z tego drugiego linku jest dużo taniej. Jest też tam możliwość kupienia za pomocą pay safe card. I teraz mam kilka pytań:

1. Czy już ktoś kupował Kbota przez kontakt z tym Ivanem i nie było żadnych problemów?

2. Jak mam zapłacić mu pay safe cardem w euro (mieszkam w Polsce i nie mam jak kupić kuponu PSC w euro)?

3. Jak szybko dostałbym licencje na tego Kbota?

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Pozdro ;)

1. Ivan jest autorem, masz 100% pewnosci :)

2. PSC automatycznie przelicza walute, cennik dostepny na ich stronie.

3. Zalezy, czesto Ivan jest zajety, i licencje po roku dostaniesz, ale jak trafisz gdy bedzie mial wolny czas to 10 min :)

Opublikowano

1. Ivan jest autorem, masz 100% pewnosci :)

2. PSC automatycznie przelicza walute, cennik dostepny na ich stronie.

3. Zalezy, czesto Ivan jest zajety, i licencje po roku dostaniesz, ale jak trafisz gdy bedzie mial wolny czas to 10 min :)

2. Ale kiedy będę chciał kupić tą licencje, to będę musiał wysłać mu kod z PSC, czy po prostu bede musiał tym PSC na jakiejś stronce zapłacić?

3. Czyli, jakby był on dostępny akurat na ICQ/Skype to bym miał licencje praktycznie od razu ;)?

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

2. Ale kiedy będę chciał kupić tą licencje, to będę musiał wysłać mu kod z PSC, czy po prostu bede musiał tym PSC na jakiejś stronce zapłacić?

3. Czyli, jakby był on dostępny akurat na ICQ/Skype to bym miał licencje praktycznie od razu ;)?

2. Podac Kod.

3. Prawdopobnie tak.

Opublikowano (edytowane)

NoobKillerPL z tego co wiem to PSC automatycznie przelicza walute, kiedy cos sie kupuje, a wiec skoro chce on kod, to chyba nie bedzie opcji podac mu kodu Euro ;/

Edytowane przez ThisIsNick

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

OMG... jak on może chcieć tylko w euro jak to samo automatycznie się przelicza...

Jak wejdziesz na strone PSC i zmienisz jeżyk np. na rosyjski to jak wklepiesz kod karty którą kupiłeś za 10PLN to poda ci to w rublach(tak samo z wszystkimi innymi walutami).

Opublikowano

Już do tego doszedlem :) Da sie zmienic walute Ukash :). To teraz skoczyć do sklepu kupić ukasha i czekać na Ivana ;)

Dzięki wszystkim za pomoc!

Temat można zamknąć ;)

Pozdro

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Dałem iwanowi kod na 25 pln, nie miał nic przeciwko temu, wyjaśniłem mu przedtem że 25 pln = +5€ i nie było najmniejszych problemów z transakcją

Opublikowano

Co do ukash to musisz miec minimum 40zl aby przewaloutowac.

Ivan teraz na skype bardzo rzadko odpowiada normlanym uzytkownikom

zakaz umieszczania linków wychodzących

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...