Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Promocja gier kolekcji EA CLASSIC ze stajni EA GAMES !

PanZagłady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Było ..

@edit

Jaki spam ? Napisałem że było bo było .. Nie pamiętam kto tamten temat robił ... Kolejne niesłuszne 5%..

Opublikowano

W zyciu kupilem tylko simsy 2 jak bylem mlody i win 7 na kompa i nie mam zmiary wydawac na gry na komputer bo i tak nie umie sie wciaganc juz na godziny rozgrywki.

wakow9.png
Opublikowano

Ja mam całe kartony oryginalnych gier i jestem z tego dumny. A co do tematu to dzięki za link, kupię sobie NFS i Fife.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

@Zaglada

Przez ostatnie 2.5 roku gralem na konsolach ps3 i xbox kupilem razem okolo 30 gier po 50 euro jedna tu nie chodzi o cene tylko moje zapotrzebowanie. Wydalem tyle pieniedzy na to i nie wiem po co bo gra po wyjsciu ze sklepu 50 % wartosci traci a pogra sie w nia tydzien i 100% complete. Mam fife 11 na kompie gta 4 i gta sa pirackie ale mam te kopie na xboxie nie piracone i nie zamierzam kupowac 2x tych tytulow . Np. windowsa mam xp i 7 orginalna bo cenie ten system i go uzywam ale za PSa albo Frapsa nie bede placil bo uzyje tego raz na rok . Jesli bym pracowal w PSopie codziennie napewno bym kupil .

Oni tez mnie okradaja jesli kupuje konsole na 250 euro a potem gre za 55 euro do ktorej wychodza DLC co 2 miesiace po 15 euro co liczmy juz 3xDLC jak w codach to mamy 85 euro za gre . Oni moga nas okradac ? Wiem ze to sa setki ludzi pracujacych ale prosze takie ceny ? Popieram piractwo do pewnego stopnia.

wakow9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...