Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, chodzi mi o to zeby napisac cos pod innym nickiem. Jak mam w grze nick Polder ale jak cos napisze na chacie to zeby wyszlo ze napisal to Glon27. Nie wie mczy to bug czy cos ale wiem ze kiedys gdzies to widzialem(bodajze jakas komende sie wpisuje) ale nie moge tego znalezc:/ moze ktos wie jak to zrobic?

Admin Cienia
Opublikowano

Był kiedyś taki bug, obecnie już nie działa, na ecsro działał ale z pewnością również naprawili.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

jakby nie dzialalo to bym sie nie pytal, dziala bo ktos sie pode mnie podszywal wiec wiem:D sam widzialem :) moj nick i text mimo ze nic nie pisalem...

Admin Cienia
Opublikowano

Omg mówie ci że nie działa, jest jeszcze sposób że po prostu stukasz ileś tam spacji i piszesz poprostu Nick(Guild): czy jak to tam leci

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
jakby nie dzialalo to bym sie nie pytal, dziala bo ktos sie pode mnie podszywal wiec wiem:D sam widzialem :) moj nick i text mimo ze nic nie pisalem...

Bug został zafixowany wieki temu..

Nie ma teraz takiego buga ;]

Temat do zamkniecia.

//Ciach

Opublikowano

No nie wiem czy to myk, ale jak wiadomo czasem wiadomość którą wysaliście na czacie sie nie pojawia.

"W przyrodzie nic nie ginie"

Wiec ta wiadomość zostanie wyświetlona później ....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...